.

.

Комплет за алатки Xiaoheshop Комплет за носење алатки за алатки за алатки за алатки и занаетчиски кутии со алатки со 4x чаршафи за пластични хардвер организатор за домаќ?

Комплет за алатки Xiaoheshop Комплет за носење алатки за алатки за алатки за алатки и занаетчиски кутии со алатки со 4x чаршафи за пластични

DEN 448.00

Количина на стоки
Тековен

Ултра-порта за организација : Оваа лесна и мала преносна алатка може да се носи со вас за да ви помогне да се справите со најтешките задачи; Нашата преносна алатка ви овозможува да ги носите сите додатоци за алатки што ви се потребни Не само за работа, кутијата со алатки е совршена за складирање на домови, уметници и многу повеќе. Кутија за алатки за решетки, 4 организатори на отстранливи делови. Големина : 26 x 15 x 25cm (10.9*9,8 инчи), секој послужавник 23 x 12 x 3cm (9. Одделен врвен простор за поголеми алатки и делови. Ултра-порта за организација : Оваа лесна и мала преносна алатка може да се носи со вас за да ви помогне да се справите со најтешките задачи; Нашата преносна алатка ви овозможува да ги носите сите додатоци за алатки што ви се потребни. Не само за работа, кутијата со алатки е совршена за складирање на домови, уметници и многу повеќе. Кутија за алатки за решетки, 4 организатори на отстранливи делови. Големина : 26 x 15 x 25cm (10.9*9,8 инчи), секој послужавник 23 x 12 x 3cm (9. Одделен врвен простор за поголеми алатки и делови. Мултифункционална алатка : Оваа мултифункционална алатка има широк спектар на употреба и лесно може да се користи како алатки за приколка, механичко поле за алатки, алатки за автомобили, професионална алатка, итн.

Други карактеристики

colour:
Yellow+black
Material:
PP+ABS mixture plastic
size:
26 x 15 x 25cm(10.2*5.9*9.8 inch)
Package Included:
1 x Tool Box(the tools not included):
notes:
1. Please choose size, color and number of pieces before ordering.:
2. Only the product is included, other props used for shooting are not included in the product, please confirm before purchasing.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color difference, please understand.:
4. Due to manual measurement, some errors may occur, please refer to the actual product, thank you.:
5. Welcome your sharing and feedback so that we can provide you with better products and services. :

Најдобри понуди