.

.

Ailiber Компатибилен СО LG K51 Случај Футрола ЗА LG Рефлектира LG Q51, LGK51 Заштитник На Екранот, Вртлив Појас Клип Kickstand Држач, Тенок Солиден Школка Заштитен Капак ЗА LGK51 LGQ51 6,5 ?

Ailiber Компатибилен СО LG K51 Случај Футрола ЗА LG Рефлектира LG Q51, LGK51 Заштитник На Екранот, Вртлив Појас Клип Kickstand Држач, Тенок

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Компатибилен-Дизајн за LGK51, LGReflect, LGQ51 (6,5 инчи 2020 Објавен) Само Не За LG K51 S (6,5 инчи 2020 Објавен). LGK51 е различен ОД LGK51 S. МАКСИМАЛНА ЗАШТИТА-Тврд пластичен КОМПЈУТЕР. Текстура отпорна на лизгање. Засилени четирите агли. Намалете го ризикот од оштетување. Тврд грб и отстранлив капак за цврсти капки, гребнатини и испакнатини во активности и спортови на отворено. КАЛЕНО СТАКЛО ЗАШТИТНИК НА ЦЕЛ ЕКРАН-Покривање На Цел Екран, Пријателски За Куќишта, мазно чувство, Висока Цврстина, одговор и транспарентност, Лесна инсталација. СЛОБОДЕН KICKSTAND, гледајте видео без држење. ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ВРТЛИВИОТ РЕМЕН КЛИП, ротирајте 180 степени за да понудите погодност за носење. Постојано стегајте го ременот, чантата, џебот и фармерките. Вграден комплет за чистење за чистење на екранот. ГАРАНЦИЈА-Целосна гаранција за враќање на средствата доколку не сте задоволни со која било причина за производот за 30 дена. Доживотна поддршка за услуги на клиентите. Пребарајте "Ailiber + LG K51" за да видите повеќе дизајни или модели. Добредојдовте да додадете Во Кошничка или Листа. Имаме и други одлични дизајни и бои. Добредојдовте на пребарување "Ailiber + LGK51" и најдете нешто ново. Карактеристики на производот : 100% сосема нов и висок квалитет. Пакет : 1 х Тенок Цврст Ремен Клип Футрола Со Калено Стакло Заштитник На Цел Екран ЗА LGK51, LGReflect, LGQ51 (6,5 инчи 2020 Објавен). Не За LGK51 S (6,5 инчи 2020 Објавен). LGK51 е различен ОД LGK51 S.Телефонот не е вклучен. За Нас : Алибер е професионален За Додатоци За Електроника. Ако има некое прашање или побарувачка за прилагодување на Големо, слободно контактирајте не.

Други карактеристики

Најдобри понуди