.

.

Обвивки За зглоб + Пакет Ремени За Кревање Тегови, Вкрстен Тренинг, Тренинг, Теретана, Кревање Моќ , Бодибилдинг-Поддршка За Мажи/Жени, Избегнувајте Повреди При Крев?

Обвивки За зглоб + Пакет Ремени За Кревање Тегови, Вкрстен Тренинг, Тренинг, Теретана, Кревање Моќ , Бодибилдинг-Поддршка За

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

ПОДОБРЕНИ ПЕРФОРМАНСИ : Без разлика дали сте професионалец или дебитант спортист, овие обвивки на зглобот ја оптимизираат вашата способност да правите разни вежби ПРЕВЕНЦИЈА НА ПОВРЕДИ : обвивките ги зајакнуваат зглобовите, помагајќи ви да избегнете повреди и болки. ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ : тие се направени од издржливи материјали со врвен квалитет и гарантирано ќе траат подолго од која било друга марка што можете да ја најдете. ИЗВОНРЕДНА ИЗДРЖЛИВОСТ : засиленото шиење останува недопрено дури и кога правите вежби со интензивна тежина (на пример, притискање на клупа, воена/преса за рамо, мртво кревање итн. ЗАПОЧНЕТЕ ГИ ДЕНОВИТЕ БЕЗ БОЛКА НА ЗГЛОБОВИТЕ : Заштитете ги зглобовите од повреди додека напојувате преку лифтовите. ПОДИГНЕТЕ ПОДОБРО и ПОСИЛНО : Екстра долги ремени за подобро држење при кревање големи тежини. ИЗБЕГНУВАЈТЕ ПОВРЕДИ на ТРЕНИНГОТ : Имајте посилни зафати без ризик од замор на рацете и зглобот. ШИРОК СПЕКТАР НА УПОТРЕБА : овие ремени за кревање се широко применливи и можат да се користат во Кревање Моќ, вежбање Во Теретана и други фитнес активности. Рачни Обвивки И Ремени За Подигнување Пакет Од Нордиско Подигнување-Премиум Додатоци за Кревање Тегови за Да Ве Зајакнат во Теретана.

Други карактеристики

Најдобри понуди