.

.

Максел 634045 ДВД-RW Празно Диск-Препишување 4.7 Gb Со Тенок Скапоцен Камен Случај, 120min &засилувач; Максимум до 4x, Супериорен Архивски Живот Дигитални Складирање Репродук?

Максел 634045 ДВД-RW Празно Диск-Препишување 4.7 Gb Со Тенок Скапоцен Камен Случај, 120min &засилувач; Максимум до 4x, Супериорен Архивски

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

МАКСЕЛ БЛАНК ДВД-R : овој формат за препишување на снимање е совршен за снимање и складирање на големи датотеки, како што се домашни видеа, дигитални фотографии и многу повеќе СУПЕРИОРЕН АРХИВСКИ ЖИВОТ : Макселс Двд-А нудат долг архивски живот, до 50 години и можат да се репродуцираат на кој било двд-уред. Тие се идеални за зачувување на важни податоци и можат да бидат препишани до 1.7 GB s dvds нудат 120 минути време на снимање и 4.7 GB капацитет за складирање, што ги прави идеални за индивидуални снимки и заштита на критичните податоци. МАКСИМАЛНА БРЗИНА 4 X : Снимањето ДВД СО 16x способен писател трае само 6-7 минути со овие Двд-А и тие се компатибилни со двд-РОМ дискови, двд-писатели и видео плеери. СОВРШЕНО ЗА СКЛАДИРАЊЕ : Користете Ги Овие Двд-А за архивирање важни датотеки како е-пошта, видеа, фотографии и музика, знаејќи дека вашите податоци се безбедни долго време со над милион читања. Моделот Максел 634045 Празно ДВД-RW е идеален формат за препишување за снимање и складирање на големи датотеки, како што се домашни видеа, дигитални фотографии и многу повеќе. Овие Двд-А имаат долг архивски живот и можат да се репродуцираат на КОЈ било двд-уред или диск, што ги прави совршени за зачувување на важен материјал.

Други карактеристики

Најдобри понуди