.

.

Окемео [#1] WiFi Wifi Wall Монтирање На Ѕид - Држач За Монтирање На Таванот На Google Wifi Mesh System и 2020 година, Заштеда На Простор И Зголемување На Покриеноста, Засилено И Совршено ?

Окемео [1] WiFi Wifi Wall Монтирање На Ѕид - Држач За Монтирање На Таванот На Google Wifi Mesh System и 2020 година, Заштеда

DEN 319.84

Количина на стоки
Тековен

Со силни завртки и сидра Изработени од цврсти СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, што е многу подобро од акрилните. едноставно ставете го wifi на google во овој ѕиден држач и ротирајте за да го залепите цврсто како што е наведено. Горната дупка е за закачување на wifi на google на ѕидот. Или поправете ја плочата со инсталирање на 3 завртки. Поставете ги каблите зад wifi на google, направете го вашиот дом уреден и паметен. ●СОВРШЕНА КОМПАТИБИЛНОСТ-Специјално дизајнирана За WIFI На Google. Изгледа како совршен унифициран ентитет.(Не за или google nest point, ве молиме пребарувајте B085 Y69 H2 L Google Nest wifi mount и B085 Y719 X5 ЗА Google Nest Wifi Point mount. ●ЗАЧУВУВАЧ НА ПРОСТОР-Закачете ГО WIFI На google на ѕидот. Правејќи го вашиот дом уреден и паметен.(Самиот google wifi не е вклучен). ●ПОДОБРЕТЕ ГО ПРИЕМОТ НА WIFI-Поправете го wifi На Google на таванот за да ја подобрите стапката на одговор.

Други карактеристики

Најдобри понуди