.

.

Никол Дневник Ноктите Уметност Четки Во Собата, 8 парчиња Гел Лак Ноктите Уметност Дизајн Пенкало, Градител Гел Четка, Ноктите Уметност Лагер Четка и Ноктите Точки ?

Никол Дневник Ноктите Уметност Четки Во Собата, 8 парчиња Гел Лак Ноктите Уметност Дизајн Пенкало, Градител Гел Четка, Ноктите Уметност Лагер

DEN 111.52

Количина на стоки
Тековен

8 x Професионални четки за уметност за нокти за да ги задоволат сите ваши потреби за уметност и маникир ЗА нокти, претворете ги вашите идеи во прекрасни нокти Лесна, лесна за држење, лесна за употреба. Обоени рачки за лесно препознавање и организирање. Совршен за стартер за уметност за нокти за професионална употреба. [Професионални Четки За Уметност За Нокти ] - комплетот алатки за уметнички четки ЗА нокти НИКОЛ ДОАЃА со 8 четки за нокти, вклучувајќи четки за боја за нокти, четка за гел за продолжување, четка за лагер за нокти и двојно крајно пенкало за нокти, можете лесно да ги претворите вашите идеи за дизајн на нокти во совршен маникир со овие професионални алатки за уметност на ноктите!. [Уживајте ВО Самостојна Уметност За Нокти ] - Совршен ЗА сам маникир како француски мани, сликање вител, цртање обрасци или додавање на сјајни кристали и шарм на уметност за нокти. [Лесен За Употреба ] - Карактеристики со рачка за лесно држење и лесен дизајн за мазни, цврсти перформанси. Лесно за чистење, едноставно исплакнете со топла вода, без проблеми. Се препорачува да се исчистат четките за нокти откако ќе се нанесе гел-лак во боја. [ Совршен за Почетник Или Про ] - комплетот четки за уметност за нокти се совршени за нанесување гел во боја, гел за лагер, додатоци за нокти итн. Совршен и за учениците за уметност за нокти или за професионалци.

Други карактеристики

Најдобри понуди