.

.

Куќиште За Четка за Шминка јосенг, 8,1 x 3,6 инчен Држач За Четка За Шминка Со Организатор На Капаци Четки За Патување Торба За Чаши За Чаши За Чаши За Чаши За Чаши Отпор?

Куќиште За Четка за Шминка јосенг, 8,1 x 3,6 инчен Држач За Четка За Шминка Со Организатор На Капаци Четки За Патување Торба За Чаши

DEN 1078.40

Количина на стоки
Тековен

ДИМЕНЗИИ НА ДРЖАЧОТ ЗА ЧЕТКА : 3,5 х 3,5 х 8,3 инчи(20,8 х 9 х 9 см), ве молиме потврдете ја должината на четките за шминка,четката за заби,пенкалото,моливот и друга козметика што потоа ја купувате ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКА ЗА СТП : држач за четка за шминка изработен од висококвалитетна стп кожа,иновативен и функционален сад,кој е многу издржлив со мек надворешен допир. УНИКАТЕН ДИЗАЈН : држачот на организаторот за четки за шминка може да се подели на два држачи за четки, кои можат да складираат повеќе четки и други ваши работи. Уникатниот дизајн на рачката го олеснува носењето и користењето. ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ : држачот за четки за шминка за патување може да собере 10-20 четки за шминка и друга козметика (се разбира, колку е помала четката, толку повеќе можете да ставите), заштитете ја четката не деформација кога патувате и не заземајте премногу простор!. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : препорачуваме да ја исчистите футролата за четка за шминка за патување со едноставно бришење со топла вода и нежен сапун надвор од торбичката за четки, А Потоа Оставете ги држачите за чаши да се исушат преку ноќ пред повторно да ја користите, ве Молиме не мијте ја во вода, само користете ткаенина за чистење. ДИМЕНЗИИ НА ДРЖАЧОТ ЗА ЧЕТКА : 3,5 х 3,5 х 8,3 инчи(20,8 х 9 х 9 см), ве молиме потврдете ја должината на четките за шминка,четката за заби,пенкалото,моливот и друга козметика што потоа ја купувате. ДИМЕНЗИИ НА ДРЖАЧОТ ЗА ЧЕТКА : 3,5 х 3,5 х 8,3 инчи(20,8 х 9 х 9 см), ве молиме потврдете ја должината на четките за шминка,четката за заби,пенкалото,моливот и друга козметика што потоа ја купувате.

Други карактеристики

Најдобри понуди