.

.

LED деца ламби за табели со прекинувач и приклучок, астронаут Детски ламби за бебиња, детска соба ноќно светло со ламба во затворен простор за осветлување

LED деца ламби за табели со прекинувач и приклучок, астронаут Детски ламби за бебиња, детска соба ноќно светло со ламба во затворен

DEN 766.24

Количина на стоки
Тековен

Погодна област : Современата ламба за маса на астронаути е многу погодна за вашата дневна соба, бебешка соба, канцеларија, кафуле Бају мистериозна и романтична атмосфера. Детска ноќна светлина : Светилката е практична детска ламба во кревет со кабел за напојување со должина од 1,5 m. Постои практичен прекинувач на кабелот за напојување што може лесно да се вклучи и исклучи. Децата можат да го користат како бебешка ноќна светлина. Декоративна светлина за детска соба : Може да послужи како уметничко дело и да додаде уникатна и стилска декорација во вашиот дом, освен за светилки. Светлина на астронаутот : Изгледот и обвивката на канцелариската ламба се направени од смола. Стилскиот изглед на оваа модерна ламба ќе го направи вашиот дом поубав. Погодна област : Современата ламба за маса на астронаути е многу погодна за вашата дневна соба, бебешка соба, канцеларија, кафуле. Бају мистериозна и романтична атмосфера. Детска ноќна светлина : Светилката е практична детска ламба во кревет со кабел за напојување со должина од 1,5 m. Постои практичен прекинувач на кабелот за напојување што може лесно да се вклучи и исклучи. Децата можат да го користат како бебешка ноќна светлина. Декоративна светлина за детска соба : Може да послужи како уметничко дело и да додаде уникатна и стилска декорација во вашиот дом, освен за светилки. Светлина на астронаутот : Изгледот и обвивката на канцелариската ламба се направени од смола. Стилскиот изглед на оваа модерна ламба ќе го направи вашиот дом поубав. Здраво, драг клиент, добредојде да ја разгледам мојата продавница. Доколку сакате, ве молиме поставете нарачка. Ако ви требаат други ламби, кликнете на мојата марка за да ја внесете мојата продавница за да пребарувате.

Други карактеристики

Name:
Children Wall Lamp
Color White:
Color Temperature:
3000K
Base:
Led
Body Material:
Resin + Pc
Size:
Approx. 40 cm High, Approx. 15 cm Long, 20 cm Wide
Average Life:
15,000 Hours
Input Voltage:
Ac100V-240V
Degree of Protection:
Ip20
Energy Efficiency Class:
a ++
100% Guarantee:
If You Have Any Questions, Please Contact Us Via the Mail System.:
If You Are Not Satisfied with the Product, Please Contact Us Directly. We Will Send You a Refund or Replacement Immediately.:
Hello, Dear Customers, If You Still Need Any Lamps, Please Click on My Store to Find Them. (My Shop Belongs to the Title of Our Products. You Can Click to Enter to Browse the Lights You Like. Welcome to Browse My Shop) Weaize in Selling Various Styles of Daily Necessities. Please Rest Assured to Buy :

Најдобри понуди