.

.

Sealey FWC1228 рамен мијалник M12 x 28mm Образец C BS 4320 пакет од 100

Sealey FWC1228 рамен мијалник M12 x 28mm Образец C BS 4320 пакет од 100

DEN 1003.20

Количина на стоки
Тековен

M12 x 28mm форма C рамен мијалник - пакет од 100 1 x рамен мијалник M12 x 28mm Образец C BS 4320 пакет од 100. 1 x рамен мијалник M12 x 28mm Образец C BS 4320 пакет од 100. Образец Ц метрички рамен мијалник. Поширок дијаметар од мијалките за форма A&B, за зголемена површина за стегање. Произведено на BS 4320. испорачано во вреќа за застој.

Други карактеристики

Најдобри понуди