.

.

Solustre 25 парчиња дејствија за дејствување на скара за крстарење вртливата бања за венци за тешки висечки замав куки кабини закачалка црна кујна магнетска магнетна у?

Solustre 25 парчиња дејствија за дејствување на скара за крстарење вртливата бања за венци за тешки висечки замав куки кабини закачалка

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Магнетна кука на вратата : Погоден е за дневна соба, бања, спална соба, кујна, дом, хотел, канцеларија, работилница, Кука за висина на вратата : мала и исклучителна, убава и елегантна, држејќи крпи, облека, чанти,. Висина за кука : Заштита на кука за складирање на кујна, убава облога, оваа кука не е лесна за 'рѓа или кородира. Дното содржи силен магнет, кој може да ги привлече производите од железо и да падне. Кука за складирање на кујната : Магнетниот дизајн на нежни детали ги прави овие куки да се држат и да се користат сè додека има железо, а не лесно да се испаднат. Магнетски куки за фрижидер : Може да се нанесува на железни врати, фрижидери, кабинети за пополнување, електрични уреди и други железни предмети. Магнетна кука на вратата : Погоден е за дневна соба, бања, спална соба, кујна, дом, хотел, канцеларија, работилница,. Кука за висина на вратата : мала и исклучителна, убава и елегантна, држејќи крпи, облека, чанти,. Висина за кука : Заштита на кука за складирање на кујна, убава облога, оваа кука не е лесна за 'рѓа или кородира. Дното содржи силен магнет, кој може да ги привлече производите од железо и да падне. Кука за складирање на кујната : Магнетниот дизајн на нежни детали ги прави овие куки да се држат и да се користат сè додека има железо, а не лесно да се испаднат. Магнетски куки за фрижидер : Може да се нанесува на железни врати, фрижидери, кабинети за пополнување, електрични уреди и други железни предмети.

Други карактеристики

Најдобри понуди