.

.

Разделувачи на тетратки Со Јазичиња, Разделувачи На Врзива За 5 Јазичиња Разделувачи На Тетратки, Разделувачи На Врзивно Средство 5 парчиња А4 Со Јазичиња, Разделув?

Разделувачи на тетратки Со Јазичиња, Разделувачи На Врзива За 5 Јазичиња Разделувачи На Тетратки, Разделувачи На Врзивно Средство 5 парчиња

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Листа на пакети Ќе добиете 8 разделувачи на врзива, кои се розова, зелена, виолетова и бела, две за секоја боја, повеќе бои се погодни за класификација и можат да се користат за вас долго време ●Големина На делител ● големината На овој делител е : 11, 5х8, 5 инчи, што е со иста големина како А4, погодна за употреба Со тетратка А4, а испакнатиот дел може да се користи за залепување етикети. ●Премиум Материјал ● Овој делител А4 е изработен од висококвалитетен пластичен материјал, кој има висока цврстина и не е лесен за кршење. Тој е цврст и издржлив, нема лесно да се оштети и може да се користи долго време. ●Лесен За Употреба Кога ги користите овие разделувачи, можете да ги ставите директно во книгата со лабави лисја, да ги поправите на позицијата што сакате да ја поделите хартијата на области, овие разделувачи се издржливи и можат повторно да се користат. €Широка Апликација Овие разделувачи на тетратки се погодни за обични тетратки А4, папки со датотеки, книги за домашни задачи, книги за цртање, влошки за гребење итн.

Други карактеристики

Најдобри понуди