.

.

Тава За Замена на пржење со воздух ЗА Пржење НА Воздух XL Gowise 7QT Пржење На Воздух, Нелеплива Облога Крцкава Плоча,Делови За Замена На Пржење На Воздух, Решетка За Прже?

Тава За Замена на пржење со воздух ЗА Пржење НА Воздух XL Gowise 7QT Пржење На Воздух, Нелеплива Облога Крцкава Плоча,Делови За Замена

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Оптимален Дизајн На Циркулација На Воздухот : решетката за пржење со воздух е перфорирана дизајнирана да обезбеди оптимална циркулација на воздухот да ја направи храната рамномерно загреана и циркулирана за повеќе крцкави, здрави готвења и вкусни ДИЗАЈНИРАН ДА ОДГОВАРА НА Прженици ЗА Воздух 7 QT : големината на оваа замена крцкава тава е 10,2*9,5 инчи.Совршено се вклопува ЗА Прженици ЗА Воздух 7 QT ЗА Моќност XL,Goowise САД,Цртичка,Готвач, Гурманија, emeril lagasse пржење итн. Материјал за Одделение за храна : плехот за скара е изработен од материјали за храна,не се грижите за опасните хемикалии.уживајте во здравото време за готвење!. Лесен За Употреба : поострата плоча има дизајн на рачка за да се обезбеди лесно вадење од корпата за пржење додека готвите, тавата за крцкање е нелеплива обвивка што лесно се отстранува храната!Совршен за правење помфрит,прстени од кромид, пица, пилешко, стек и пржен зеленчук повеќе храна. Безбедна машина За миење садови : тавата за замена на скара за пржење со воздух лесно се чисти со машина за миење садови. Тавата за скара беше изработена од Тефлон, кој е отпорен на топлина, нелеплив и издржлив.

Други карактеристики

Size:
10.2*9.5 inch
Material:
Premium, Food-Grade Durable Steel
Color:
Black
What's in the box:
1*Air Fryer Accessories Grill Pan:
Note:
Do not clean the crisper plate when it is too hot.:
Do not rub with the rough abrasive cloth or metal balls, the replacement crisper plate can put the dishwasher to clean. It’s better for you to wash it by dishwashing cloth. :

Најдобри понуди