.

.

Hilitand 4 кертриџ со мастило со мастило со мастило кертриџ со кертриџ со мастило за мастило за канцелариски печатење фотографии за тестови за тестирање документи за п?

Hilitand 4 кертриџ со мастило со мастило со мастило кертриџ со кертриџ со мастило за мастило за канцелариски печатење фотографии за тестови

DEN 799.84

Количина на стоки
Тековен

Принос на страница : Излезот на кертриџ со црно мастило е до 3000 страници, а излезот на кертриџот за мастило во боја е до 1500 страници, со висока ефикасност, кертриџ за мастило со покриеност од 5% Одлично мастило : Овие касети со мастило се опремени со одлично мастило, што може да обезбеди јасен текст и графика без да згасне или замаглува за многу години. Повеќекратни употреби : Овие касети можат да се користат за печатење на фотографии, тестирања и документи, обезбедување на јасен текст и графика, нема да избледат многу години. ПП материјал : Овие касети се изработени од одличен ПП со едновремено обликување со инјектирање, што не е лесно за деформирање, тој е издржлив за термин со употреба на терминот. Опсег на примена : Овие касети за замена за мастило се совршени за болница, училиште, влада, компанија и други сценарија, имаат добра практичност. Принос на страница : Излезот на кертриџ со црно мастило е до 3000 страници, а излезот на кертриџот за мастило во боја е до 1500 страници, со висока ефикасност, кертриџ за мастило со покриеност од 5%. Одлично мастило : Овие касети со мастило се опремени со одлично мастило, што може да обезбеди јасен текст и графика без да згасне или замаглува за многу години. Повеќекратни употреби : Овие касети можат да се користат за печатење на фотографии, тестирања и документи, обезбедување на јасен текст и графика, нема да избледат многу години. ПП материјал : Овие касети се изработени од одличен ПП со едновремено обликување со инјектирање, што не е лесно за деформирање, тој е издржлив за термин со употреба на терминот.

Други карактеристики

Item Type:
Ink Cartridge
Material:
PP
Applicable Scenarios:
Print photos, test papers and documents
Model:
LC3019
Color:
Black, Cyan, Magenta, Yellow
Applicable Regions:
North America, Central America and South America
Applicable Printers:
For MFC J5330DW, for MFC J6530DW, for MFC J6730DW, for MFC J6930DW
Ultra High Output:
Up to 3000 pages of LC3019 black compatible ink cartridges and 1500 pages of color ink cartridges.
How to Use:
Takeouttheproductanduseitafterinstallation.:
Package List:
4 x Ink Cartridges:
Note:
Please do not tear off the outlet film, it will be automatically punctured on the machine.:

Најдобри понуди