.

.

Мат хром со висок водопад тапа за бања, единечна рачка една дупка бања садови за мијалник за миење садови за миење садови за миење садови за мијалник за мијалник за ?

Мат хром со висок водопад тапа за бања, единечна рачка една дупка бања садови за мијалник за миење садови за миење садови за миење садови за мијалник

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

【Трајни мат црна завршница】 Мат црн водопад тапа за бања суета конструкција може да ја исполни дневната употреба и да ја постигне целта на отпорност на корозија Стилската матна црна завршница е првиот избор за модерни стилови на декорација. Design Дизајн на единечна рачка】 Матната црна единечна рачка суета тапа може лесно да ги контролира водата и температурата. The single lever is designed for ease of use for water flow and temperature adjustments.The single handle design makes waterfall faucet bathroom matte black suitable for a variety of decorating styles such as decorating your hand basin sink, vanity sink, RV bathroom sink, laundry, тоалети и повеќе места!. Fautалачи на водопади】 Водопад тапа за бања Екстра голема правоаголна плука и единечна рачка за без напор проток и лесно прилагодување на водата. Бањата со мат црна тава за мијалник обезбедува јасен и стабилен ламинарен поток, што обезбедува прекрасна презентација на вода. 【Висок квалитет】 Нашите водопади за бања за миење садови за миење садови мат црна боја е изработена од цврст месинг без олово. Површината на матната црна тапа за суета за миење садови може да спречи оцрнување и пилинг заради корозија и употреба без да се грижите за абење и корозија на бојата на тапа. 【Гаранцијата】 Ултра-широкиот проток на водопад проток на мат црна мијалник суета тапа бања ви обезбедува најудобно користење на искуство. Те молам, испратете ми по е-пошта пред да оставите повратна информација ако не сте задоволни од вашиот водопад бања матична црна боја, за да можеме да го разработиме. 【Трајни мат црна завршница】 Мат црн водопад тапа за бања суета конструкција може да ја исполни дневната употреба и да ја постигне целта на отпорност на корозија. Стилската матна црна завршница е првиот избор за модерни стилови на декорација.

Други карактеристики

Најдобри понуди