.

.

Јани Тренер За Јачина На Држач За Рака, Зајакнувач За Држење На Рацете, Дигитален Мерач На Јачина На Држење На Динамометарот На Раката Автоматско Фаќање Моќност На ?

Јани Тренер За Јачина На Држач За Рака, Зајакнувач За Држење На Рацете, Дигитален Мерач На Јачина На Држење На Динамометарот На Раката

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

●Точност-Опремен со сензор за мерач на напрегање Со висока прецизност, динамометарот на раката ви дава точно моментално дигитално читање на моќта на зафаќање ●Лесен За Читање-Големиот ЛЦД-екран ги прикажува сите мерења јасно на истиот екран. ●Прилагодливост-Свртете ја прилагодливата брзина за да добиете идеално разбирање според големината на рацете. Добро одговара и за голема рака и за мала рака. Мемориски Запис-уредот може да складира податоци до 19 дефинирани корисници, а нивните записи може да се потсетат во секое време кога е потребно. Прикажаните мерења Вклучуваат-кориснички код, возраст, пол, вредност на зафат во фунта или кг и статус на зафат. ПОДОБРЕТЕ ЈА СИЛАТА НА СТИСОКОТ И РЕХАБИЛИТАЦИЈАТА ОД ПОВРЕДИ - прилагодливиот зајакнувач за зафат е одличен за зајакнување на рацете, подлактиците, зглобовите и прстите. Лесно е и ефикасно, и помага да се зајакне вашиот стисок, рехабилитација од повреди, да се ослободи стресот и да се зголеми издржливоста. Идеален за секој што сака да развие и одржува силни здрави раце. Убава вежба за јачина на рацете за оние кои Имаат Артритис, Тендинитис, Карпален Тунел и оние кои се опоравуваат од операцијата на тетивата.Спецификации : Опис : Сосема нов И висококвалитетенпроизвод Категорија : Зајакнувачи За Раце Соодветна Толпа : општа боја : сино работна моќност : 2 * 1,5 V батерија(не е вклучена)Дозволена грешка : ● 0,5 KGFWeight : 0,65 KGResolution : 0,1 kgfmering опсег : 1-90 KGFMaterial : ABSApplicable сцени : сите placefecture : превенција на раце На Глувци, младост фитнес, Релаксирачки Коски И мускули, вежбање сила На прститезајакнувачот На Подлактицата Е Совршен За подобрување На силата, моќноста И брзината Во зглобовите, прстите И подлактиците.

Други карактеристики

Најдобри понуди