.

.

Држач За Прибор За Прибор За Прибор За Прибор За Ножеви За Ножици За Ножици Ротациона Алатка За Сечење Садови За Сушење Ротирачки Држачи За Сечење Држач За Кујнски ?

Држач За Прибор За Прибор За Прибор За Прибор За Ножеви За Ножици За Ножици Ротациона Алатка За Сечење Садови За Сушење Ротирачки Држачи За

DEN 332.80

Количина на стоки
Тековен

ДРЖАЧ ЗА ОДВОД на СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ овој држач за кујнски прибор е дизајниран да ја олесни водата од секачот и да се исуши ОРГАНИЗАТОРОТ НА АЛАТКАТА КОРИСТИ БЛОК ЗА НОЖИЦИ за НОЖЕВИ; Креативен дизајн, Држачот за Секачи е лесно складирање и ви враќа чиста кујна. Исто така, може да ви помогне многу. Совршен организатор за вашата кујна и куќа. Едноставното складирање може да ја направи масата почиста. ОРГАНИЗАТОР НА КУЈНСКИ ПРИБОР користи Држач За Стапчиња За Јадење Корпа За Миење Садови Стапчиња За Јадење Корпа Лажица Нож Вилушка Случај Ротационен Прибор Одвод Организатор За Домашна Кујна. ДРЖАЧ ЗА САДОВИ ЗА КУЈНСКИ ПРИБОР ротирачки дизајн, преграда складирање со голем капацитет, со цел да се спречи вкрстена инфекција. ОРГАНИЗАТОР НА ПРИБОР ЗА РАБОТНА ПОВРШИНА КОРИСТИ ОРГАНИЗАТОР НА КУЈНСКИ ПРИБОР ; производот е изработен од безбеден и цврст материјал, така што производот е доволен за употреба. Ротирачки дизајн, преграда складирање со голем капацитет, со цел да се вкрсти инфекцијата. Пакетот Вклучува 1 x Карактеристики На Држачот За Прибор-Материјал : пп десктоп штанд-Големина : 21, 70Х18, 50Х18, 50см/8, 53Х7, 27Х7 ротирачки држач за прибор. - Боја : црно-бел држач за салфетки - оваа решетка за складирање може да биде во домашна кујна, ресторан, ресторан за топла саксија и други места држач за решетка за сушење стапчиња за јадење. - Овој држач за кујнски прибор е дизајниран да ја олесни водата од секачот и држачот за сув прибор.

Други карактеристики

Најдобри понуди