.

.

Преносни Спа Меур Бања Масажер-Термички Спа Водоотпорен Нелизгачки Мат Со Вшмукување Чаша Дното, Моторизирана Воздушна Пумпа &засилувач; Прилагодливи Поставки Ме?

Преносни Спа Меур Бања Масажер-Термички Спа Водоотпорен Нелизгачки Мат Со Вшмукување Чаша Дното, Моторизирана Воздушна Пумпа

DEN 2079.84

Количина на стоки
Тековен

ЛЕСНО ПОСТАВУВАЊЕ И РАКУВАЊЕ : Едноставно ставете ја подлогата за бања со меурчиња во кадата и уживајте во смирувачка бања дома Овој спа масажер има функција задржи топло, вграден грејач и прилагодливи поставки меур за крајна подмладување. ТЕШКИ МАТЕРИЈАЛИ : подлогата за када со меурчиња е изработена од нелизгачки, неабразивен материјал безбеден за вода за да се обезбеди удобност и безбедност. Дизајниран да лежи на подот на кадата, подлогата е 100% издржлива и водоотпорна. ТЕРАПЕВТСКА АТМОСФЕРА : Обезбедува совршено искуство со топла бања по исцрпувачки ден на работа. Подлогата за када има и моторизирана воздушна пумпа и поврзано црево за воздух што создава меурчиња за масажа за препуштање на третман сличен на спа. ПОДДРШКА ЗА ЦЕЛОТО ТЕЛО : амортизираната текстура на површината е удобна за лежење, што ја прави секоја бања спа навистина подмладувачко искуство. Меката подлога има и дното на вшмукувачката чаша за да бидете сигурни дека ќе остане на место за време на употребата. ПРАКТИЧНА КОНТРОЛА : вклучениот далечински управувач со едноставни контроли на копчињата го олеснува контролирањето на интензитетот на меурот. Седнете и целосно опуштете се знаејќи дека термалната спа бања вклучува функција за автоматско исклучување на безбедноста. Серенелајф Модел : АЗФСПАМТ24ХТ Меур Бања Мат Тело Спа Масажа Со Топли Воздушни Карактеристики : Ставете Ја Подлогата Во Кадата И Опуштете се! Веднаш Создадете Смирувачка Бања Спа Дизајнирана Да Лежи На Подот На Вашата Када Целосно Потопна 100% Водоотпорна Безбедна Подлога Вградениот Грејач Создава Смирувачко И Затоплувачко Искуство Поврзаното Црево За Воздух Обезбедува Меурчиња За Масажа Амортизирана И Пријатно Обложена Текстура На Површината Поддршка И Удобност На Целото Тело Едноставна Контрола На Копчињата Операција Вшмукување Чаша Дното За Удобност Што Не Се Лизга Прилагодливи Поставки За Интензитет На Меурчиња Моторизираната Воздушна Пумпа треба Да се Постави Надвор Од Вашата Када Вклучува далечински Управувач Што Има Во Кутијата : моторизирана воздушна Пумпа Црево За воздух И Мека Подлога Арома Клип Далечински Управувач Кабел За Напојување Технички Спецификации : должина на цревото За Воздух : 8.

Други карактеристики

Најдобри понуди