.

.

Комплети ЗА Чистење Велосипеди DSMGLSBB, Комплет За Чистење Велосипеди За Велосипеди Од 8 Парчиња, Преносни Четки За Чистење Велосипедски Синџири За Чистење Велосипед?

Комплети ЗА Чистење Велосипеди DSMGLSBB, Комплет За Чистење Велосипеди За Велосипеди Од 8 Парчиња, Преносни Четки За Чистење

DEN 824.00

Количина на стоки
Тековен

8 ПАРЧИЊА Алатка За Четка За Чистење Велосипеди, вклучете четка За гуми, Интегрирана четка, четка за Пукнатини, аголна четка, кука за срп На Тркала, четка За корални кадифени ракавици, Четка за Чистење Синџири, Чистач за Синџири Чистач За Синџири за велосипеди : Вклучува екстра голем резервоар и процес на чистење во два чекори за да ги извлече металните честички подалеку од синџирот. Брзо и лесно ги чисти синџирите, запчаниците на слободните тркала и синџирите. Четката за чистење на синџирот за велосипеди е добро дизајнирана со три насоки четки кои можат целосно да го покријат и исчистат ланецот. Двоглав дизајн може да одговара на вашата различна потреба, ефикасно исчистете ги синџирите. По длабока нега на велосипед, велосипедот ќе изгледа чист како порано. Погоден за сите видови чистење велосипеди : велосипед, трки, автостоп, планински велосипедизам итн. Го чисти ланецот брзо и лесно, правејќи ги брзините и врските на замаецот на велосипедот да изгледаат како нови. Работи со сите велосипеди со повеќе брзини и некои модели со една брзина. Различни четки се вклопуваат за различни делови на велосипед, ова може ефикасно и лесно да ја отстрани нечистотијата од тешко достапните области. 8 ПАРЧИЊА Алатка За Четка За Чистење Велосипеди, вклучете четка За гуми, Интегрирана четка, четка за Пукнатини, аголна четка, кука за срп На Тркала, четка За корални кадифени ракавици, Четка за Чистење Синџири, Чистач за Синџири. Чистач За Синџири за велосипеди : Вклучува екстра голем резервоар и процес на чистење во два чекори за да ги извлече металните честички подалеку од синџирот. Брзо и лесно ги чисти синџирите, запчаниците на слободните тркала и синџирите. Четката за чистење на синџирот за велосипеди е добро дизајнирана со три насоки четки кои можат целосно да го покријат и исчистат ланецот.

Други карактеристики

Најдобри понуди