.

.

Менгеме на клупата, 5 Заменик За Тешка Стегач За Маса На Работната Маса Со Наковална, Алатка За Менгеме На Клупата Со Вртлива Основа од 360 степени За Обработка На Дрв?

Менгеме на клупата, 5 Заменик За Тешка Стегач За Маса На Работната Маса Со Наковална, Алатка За Менгеме На Клупата Со Вртлива Основа од 360

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Долг Работен Век : тешка конструкција од леано железо, издржлива со долг работен век Посилно Стегање : челустите на менгеме се обработуваат со техника на фалсификување, висока цврстина, не е лесно да се деформира, посилно стегање. Цврста и Сигурна : ротирачката основа од 360 степени е поврзана со телото на менгеме преку материјал со висока цврстина, цврст и сигурен. Со Заби Против лизгање : Дизајнирани со заби против лизгање на смирувачките вилици, не се лизгаат лесно за време на употребата, поцврсто стегање. Функција : Цврста и широка наковална за удобна употреба.Дизајниран за обработка на дрво и обработка на метал. Долг Работен Век : тешка конструкција од леано железо, издржлива со долг работен век. Посилно Стегање : челустите на менгеме се обработуваат со техника на фалсификување, висока цврстина, не е лесно да се деформира, посилно стегање. Цврста и Сигурна : ротирачката основа од 360 степени е поврзана со телото на менгеме преку материјал со висока цврстина, цврст и сигурен. Со Заби Против лизгање : Дизајнирани со заби против лизгање на смирувачките вилици, не се лизгаат лесно за време на употребата, поцврсто стегање.

Други карактеристики

Material:
Cast iron(body), #45 steel(jaw)
Color:
Blue
Jaw Width:
5(125mm)
Weight:
5.8kg / 12.8lb (approx.)
  :
Package List:
1 x Bench Vise :
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Најдобри понуди