.

.

Пленови на линијата за ладење на нафта 丨 Qiilu Power Leader Mail Cooler Line Pliers 丨 Преносот на маслото за преносот Line Pliers Anti Slip Ergonomic замена за 1 серија E81 E82 E87 Алатка за автоматска п?

Пленови на линијата за ладење на нафта 丨 Qiilu Power Leader Mail Cooler Line Pliers 丨 Преносот на маслото за преносот Line Pliers

DEN 371.36

Количина на стоки
Тековен

Моќна функција : Plier Plier Line Line Line Line Line за ослободување на спојките за ладење на маслото за пренос, доколку треба да ги исклучите цревата од разменувачот на топлина Овие се клешти за степење на црево за професионален квалитет кои имаат висок јаглероден челик со цврсти рачки за зафат, двојно натопено во гума за тешка употреба за лесно отстранување на стеги на црево од типот или прстен. Професионални клешти : Плејниците за квалитет на премијата претрпеа широк квалитет и тестирање за да се обезбеди поголема работна ефикасност, силна сигурност и издржливост. Моќна функција : Plier Plier Line Line Line Line Line за ослободување на спојките за ладење на маслото за пренос, доколку треба да ги исклучите цревата од разменувачот на топлина. Изградена за да се исполнат стандардната спецификација, строго следете ја контролата на квалитетот на фабриката. 【Издржлива структура】 Клири за ладење на маслото за преносот , клешти за отстранување на жицата за ладење на маслото се изработени од висококвалитетни метални материјали. Структурата на материјалот е силна и издржлива, не е лесна за оштетена, стабилна при долгорочна употреба, не е лесен за деформирање или 'рѓа, и отпорна на влијание и оксидација. Опсег на примена : Замена за 3 серии E46 E90, замена за 5 серии E60, замена за 6 серии E63, замена за X3 E83, замена за x5 E53 E70 и многу повеќе. Моќна функција : Plier Plier Line Line Line Line Line за ослободување на спојките за ладење на маслото за пренос, доколку треба да ги исклучите цревата од разменувачот на топлина. Овие се клешти за степење на црево за професионален квалитет кои имаат висок јаглероден челик со цврсти рачки за зафат, двојно натопено во гума за тешка употреба за лесно отстранување на стеги на црево од типот или прстен. Професионални клешти : Плејниците за квалитет на премијата претрпеа широк квалитет и тестирање за да се обезбеди поголема работна ефикасност, силна сигурност и издржливост.

Други карактеристики

Item Type:
Oil Cooler Line Pliers
Material:
Metal
Fitment:
Replacement for 1 Series E81 E82 E87:
Replacement for 3 Series E46 E90:
Replacement for 5 Series E60:
Replacement for 6 Series E63:
Replacement for 7 Series E65:
Replacement for X3 E83:
Replacement for X5 E53 E70:
Replacement for Z4 E85:
Replacement for R50 R52 R53:
Package List:
1 x Oil Cooler Line Plier :

Најдобри понуди