.

.

Хитачи 875643 Заменски дел за пролет за прицврстување на електрични алатки

Хитачи 875643 Заменски дел за пролет за прицврстување на електрични алатки

DEN 79.36

Количина на стоки
Тековен

Алатките Hitachi Power го преименуваа во Metabo HPT Исти одлични алатки, со само ново име. Оригинален дел за замена на алатката Хитачи. За употреба на производи за алатки Hitachi Power. Hitachi 875643 Plunger Spring NR83 A NV45 AB Дел за замена. Алатките Hitachi Power го преименуваа во Metabo HPT. Исти одлични алатки, со само ново име. Оригинален дел за замена на алатката Хитачи. За употреба на производи за алатки Hitachi Power. Hitachi 875643 Plunger Spring NR83 A NV45 AB Дел за замена.

Други карактеристики

Најдобри понуди