.

.

Кутија За Складирање Кеси За Ѓубре Од ПРЕДИВО Висечка Торба За Складирање Полица За Држач За Ѕид Висечка Торба За Складирање Пластична Торба За Намирници Пластичн?

Кутија За Складирање Кеси За Ѓубре Од ПРЕДИВО Висечка Торба За Складирање Полица За Држач За Ѕид Висечка Торба За Складирање Пластична

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Апс ОРГАНИЗАТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ КЕСИ за ОТПАДОЦИ овој држач за пластична кеса може да ја држи и ткивната хартија за секојдневна употреба, удобна и практична. КУЈНА ОРГАНИЗАЦИЈА ПОЛИЦА РЕШЕТКАТА ✨ ✨ ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ ДИСПЕНЗЕРОТ Овој Држач За Кеси За Ѓубре Може Да Го Направи Вашиот Дом Чист и Уреден и Може да биде во Повеќе Сценарија. ДРЖАЧ за ТОРБА за КУПУВАЊЕ користи Држач За Пластична Кеса За Намирници Усвојување на креативен и удобен дизајн, што е многу практично и удобно. ДОЗЕРОТ ЗА ВРЕЌИ ЗА ОТПАДОЦИ КОРИСТИ добра кутија за складирање за кујна, бања, дневна соба, спална соба и многу повеќе. ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ВРЕЌИ ЗА ЃУБРЕ МОНТИРАН на ЅИД користи Диспензерот За Ролна Вреќа За Ѓубре Горниот Дел Го Зголемува Отворот, Големите Пластични Кеси Можат Лесно да Се Натоварат, Силното Лежиште, Не Е Лесно Да Падне, Силната Носивост, Висечките Тешки Предмети Исто Така Можат Да бидат Стабилни и Да Не Паѓаат. Пакетот Вклучува 1 x Карактеристики На Диспензерот За Кеси За Отпадоци-боја : организатор на бела торба за намирници-Материјал : решетка за полица за организација на кујната АБС-Заштедете простор, дом, канцеларија, бања, кујна, спална соба и повеќе користете торба и диспензер за ткиво. - Големина : 13, 50Х9, 50Х25, 00см/5, 31Х3, 73Х9 држач за кеси за отпадоци за пластични кеси. - Врвот го зголемува отворот, големите пластични кеси можат лесно да се натоварат, силно лежиште, не е лесно да падне, силна носивост, виси тешки предмети, исто така, може да бидат стабилни и да не паѓаат организатор на кеси за отпадоци. - Може да ги одржува вашите пластични кеси добро организирани.

Други карактеристики

Најдобри понуди