.

.

SEWACC 10 Парчиња Држач Дизајн На Вкрстени Лупи Слики Складирање Телефон Осветлено Читање Инспекција За Зголемување Комплет За Домаќинство Стегач За Цртање Хоби Реше?

SEWACC 10 Парчиња Држач Дизајн На Вкрстени Лупи Слики Складирање Телефон Осветлено Читање Инспекција За Зголемување Комплет За

DEN 148.64

Количина на стоки
Тековен

ДИЈАМАНТСКИ СЛИКИ ДРЖАЧ ЗА ПЕНКАЛО со доволно количество, што може да ги задоволи вашите различни потреби за користење ЛЕСНА ТАБЛА завршува со рационализирана леќа за зголемување, која може да се примени за домашно, рачно изработено сликарство, шиење и многу повеќе. ДИЈАМАНТ УМЕТНОСТ СЛИКАРСТВО ДОДАТОЦИ АЛАТКА комплет точката за лупа за пенкало е мазна и полирана, удобна за држење и лесна за ракување. ТЕЛЕФОН СКРИН ЛУПА Избор на висококвалитетно стакло и пластика, што е , практично и преносливо. КРИСТАЛ ВЕЖБА пенкала со преклопен дизајн, погодно за вас прилагодување на набљудуваниот агол. Пакетот Вклучува 10 x Penholder Лупа Карактеристики-Специјално дизајниран за дијамантско уметничко сликарство, везови и маникир работи, може да помогне да се зголемат деталите за подобро да се залепат комплетите за дијаманти или кристали за деца. - Целиот дизајн на изгледот на зголемувачот на држачот за пенкало е едноставен и дарежлив пенкало за шиење. - Преклопниот дизајн ги прави лесни за ставање во џеб или ранец за лесна употреба Во секое време Лупа За Сликање Со Кристал. - Големина : Прибл. 70Х3, 20Х0, 80см / 1, 85Х1, 26х0 лепак. - Можете да ја споделите оваа практична алатка со вашето семејство и пријатели, и оваа алатка може да им помогне да завршат многу самостојни уметнички дела за сликање телефонски лупа.

Други карактеристики

Најдобри понуди