.

.

Кабилок Решетка Скара Додатоци Ротирачка Торта Грамофон 12 инчен Штанд За Торта Вајање Алатки За Печење Тркала За Украси За Колачи Колачи Кекси Керамика Светло Зел?

Кабилок Решетка Скара Додатоци Ротирачка Торта Грамофон 12 инчен Штанд За Торта Вајање Алатки За Печење Тркала За Украси За Колачи

DEN 748.32

Количина на стоки
Тековен

Ротирачка Плоча за Торта 12 инчен Држач за Торта Спинер Алатки За Печење Тркала За Печење За Украси За Колачи Колачи Кекси Керамика ротирачкиот дизајн го прави непречено и лесно да создава прекрасно украсување торта само измијте со вода и исушете. Овој производ е извонредно изработен и издржлив, и е широко сакан повеќето луѓе. Изработени од висококвалитетни стаклени и силиконски материјали, издржливи, не лесно деформирани и не лесно оштетени. Исклучителната изработка и прекрасниот изглед ја обезбедуваат неговата популарност и практичност. Опис ова е совршена алатка за правење торта. Дното на грамофонот е стабилно. И ротацијата е флексибилна, Ова ќе ве одржи стабилни за време на процесот на правење торта и нема да заврши, што го олеснува правењето на тортата. Карактеристики-Боја : Светло Зелена-Материјал : Стакло; Силикон-Големина : Околу 30.- Изработени од висококвалитетни стаклени и силиконски материјали, издржливи, не лесно деформирани и не лесно оштетени.

Други карактеристики

Најдобри понуди