.

.

Тест Влошки за амнионска Течност, 2 парчиња Породилен Дом Со Висока Чувствителност Тестови За Тестирање На Амнионска Течност Подлога За Тело Женски Рн Тест Ленти З?

Тест Влошки за амнионска Течност, 2 парчиња Породилен Дом Со Висока Чувствителност Тестови За Тестирање На Амнионска Течност Подлога За Тело Женски

DEN 143.84

Количина на стоки
Тековен

Тест за амнионска Течност Висока Чувствителност : кога нашиот извештај за тестирање на амнионска течност дијагностицира истекување на амнионска течност, чувствителноста достигнува 97,6%, што може ефикасно да открие дали амнионската течност е скршена Ph лентите се лесни за употреба, ph тест лентите се лесни за носење. Тест ленти за амнионска Течност Хигиена На Бременоста : нашите рн тест ленти се индивидуално запечатени и спакувани, што е чисто и хигиенско. Кога не го користите, тест-хартијата е многу корисна за вашето здравје. Тест лентите се идеални за патување, лесни за употреба. Тест за амнионска Течност : нашите трудови за тестирање на амнионска течност се специјално подготвени за мајки за прв пат, така што идните мајки нема да бидат премногу загрижени за состојбата на плодовата вода. Тест лентите се многу корисни за вашето здравје, тест лентата за амнионска течност е чиста и санитарна. Хартиена Амнионска Течност За Откривање НА РН Вредност : Амнионската течност е алкална, а границата за откривање НА РН е 6,7‑6,9. Ако ph вредноста се зголеми и лентата за откривање на плодовата вода е обоена со вагинална течност, индикаторот на неа ќе се промени од жолта во сина или сино‑зелена.Лентите за тестирање на амнионска течност се обезбедени точни резултати од тестот за да можете да ги тестирате. Тест Влошки за амнионска Течност Едноставна Работа : нашите тест-хартии за амнионска течност се многу лесни за ракување, само залепете ги на долната облека како обична подлога и откинете ја по употреба. Тест влошките за амнионска течност се лесни за употреба, ви дава совети за одредување на точноста на вашите ленти. Тест за амнионска Течност Висока Чувствителност : кога нашиот извештај за тестирање на амнионска течност дијагностицира истекување на амнионска течност, чувствителноста достигнува 97,6%, што може ефикасно да открие дали амнионската течност е скршена. Ph лентите се лесни за употреба, ph тест лентите се лесни за носење. Тест ленти за амнионска Течност Хигиена На Бременоста : нашите рн тест ленти се индивидуално запечатени и спакувани, што е чисто и хигиенско. Кога не го користите, тест-хартијата е многу корисна за вашето здравје. Тест лентите се идеални за патување, лесни за употреба. Тест за амнионска Течност : нашите трудови за тестирање на амнионска течност се специјално подготвени за мајки за прв пат, така што идните мајки нема да бидат премногу загрижени за состојбата на плодовата вода. Тест лентите се многу корисни за вашето здравје, тест лентата за амнионска течност е чиста и санитарна. Хартиена Амнионска Течност За Откривање НА РН Вредност : Амнионската течност е алкална, а границата за откривање НА РН е 6,7‑6,9.

Други карактеристики

Item Type:
Amniotic Fluid Test Strip
Material:
Non woven fabric
Quantity:
2 pcs 1 box, each piece is individually sealed
Shelf life:
2 years
Function:
Detect whether amniotic fluid leaks, the detection threshold is PH ≥ 6.5, and the sensitivity reaches 97.6% when relevant clinical reports diagnose amniotic fluid leakage
How to Use:
1. Please wash your hands and dry before use, do not have moisture:
2. Put the test pad on the underwear, and the light yellow indicator strip is aimed at the vaginal area, just like using ordinary pads, until you feel exudate (use it for no more than 12 hours at a time):
3. If you feel exudate, observe the color of the indicator strip. If it does not change color, replace the test pad and continue the test. If it turns blue or green, please consult a doctor in time.:
Package List:
2 xAmniotic Fluid Test Strip :

Најдобри понуди