.

.

PCI бренд Компатибилна цврста замена на мастило за Xerox 108R00927 Colorqube 8570 Magenta Colorstix Dual-Pack 4,4K принос

PCI бренд Компатибилна цврста замена на мастило за Xerox 108R00927 Colorqube 8570 Magenta Colorstix Dual-Pack 4,4K принос

DEN 2808.16

Количина на стоки
Тековен

Ова е оригинален PCI бренд / Premium Compatibles Inc Производ за употреба во Xerox Printers и е оправдано да биде ослободен од дефекти во материјали и изработка за една година. Употребата на нашите потрошени материјали за брендирани PCI нема да ја поништи гаранцијата на производителот на вашиот печатач, копир, факс или друга хардверска ставка. Premium Compatibles Inc. е рециклер на САД на користени и несакани касети за тонер на брендот PCI и OEM. За да ја искористиме нашата бесплатна услуга, имате минимум 6 касети подготвени за рециклирање, испратете ни е -пошта и побарајте ја вашата ознака за повици на припејд. Наведените приноси на производи се засноваат на стандардот на индустријата 5% покриеност на страниците. Вашиот принос може да варира врз основа на употреба. Ова е оригинален PCI бренд / Premium Compatibles Inc. Производ за употреба во Xerox Printers и е оправдано да биде ослободен од дефекти во материјали и изработка за една година. Употребата на нашите потрошени материјали за брендирани PCI нема да ја поништи гаранцијата на производителот на вашиот печатач, копир, факс или друга хардверска ставка.

Други карактеристики

Најдобри понуди