.

.

Стандардна Прачка За ВЕАРАР Едноставна Решетка За Тркалање Метална Облека, Организатор На Решетка За Облека, Самостојна Закачалка Со Тркала, Метална Решетка За Об?

Стандардна Прачка За ВЕАРАР Едноставна Решетка За Тркалање Метална Облека, Организатор На Решетка За Облека, Самостојна Закачалка

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

①Држач За Облека За Стоење, Применлив за повеќе сценарија,одличен за организирање и создавање простор за складирање во вашата соба за перење, спална соба или студентски дом ●Мобилна Решетка●Четири тркала од 360°во дното овозможуваат флексибилно движење . Издржлив, но лесен за лесен транспорт. ●Лесен За Инсталирање ● решетката за облека има прикачен детален прирачник и алатки за инсталација, можете да ја инсталирате и да ја користите за половина час. €Цврст и издржлив ● железната цевка на решетката за облека е цврста и не е лесна за свиткување. Не само што може да виси облека, туку може да постави и јоргани, чанти итн. ●Дизајн на решетката за чевли ● долната решетка за чевли е дизајнирана да складира повеќе предмети и поефикасно да го користи просторот. Спецификација : Материјал : Нерѓосувачки Челик Максимална Носивост : 15кг/33лб Карактеристики : Добра носивост, Висока Издржливост, Долготрајна Големина Детали : Вкупна Големина : 160см х 145см х 43см/62.

Други карактеристики

Најдобри понуди