.

.

Готоп Прилагодливи Шипки со Гира, 2 парчиња/комплет Рачка За Гира Што Не Се Лизга За Секојдневна Кондиција И Јачина Тегови Со гира со 4 Јака За Спинлок За Домашна Тер?

Готоп Прилагодливи Шипки со Гира, 2 парчиња/комплет Рачка За Гира Што Не Се Лизга За Секојдневна Кондиција И Јачина Тегови Со гира со 4 Јака За

DEN 1439.20

Количина на стоки
Тековен

ЗА РАЗНОВИДНИ ВЕЖБИ : шипките со гира се погодни за разни загревања спортски и вежби за сила како гради, грб, бицепс, трицепс, стапици и јадро со висококвалитетна и боја работа што е многу durableIt на прекрасна опрема за различни вежби со гира за зајакнување на мускулите. УДОБНО ДРЖЕЊЕ : рачките за држење на гира се многу издржливи и цврстина со два 17,7 инчи долг х 1 инчен дијаметар цврста пластика внатре рачки и четири ѕвездени јаки. Изработена е од пластика која е удобна и стабилна. ЈАКИ СО СПИНЛОК : шипки со рачка со гира поставени со две јаки со спинлок, тој е опремен со шипки за држење плочи со тежина при кревање и лесно и брзо се менуваат плочите. ДИЗАЈН НА ЗАФАТ ЗА РАКА со ВИТКАЊЕ : рачката со гира е опремена со држач за рака со виткање дизајниран да го подобри држењето за време на кревањето. Шарената лента го олеснува прецизниот контакт со раката за супериорен стисок, дури и кога е влажна. ПОГОДНО ЗА ВЕЖБИ : нашите рачки за кревање тегови со гира се преносливи, така што можете да вежбате дома или во канцеларија секогаш кога сакате да го ослободите стресот и да изградите силно тело. Опис : Едноставно прикачете го цревото за вашата градина за лесен и удобен начин за да се осигурате дека вашето домашно милениче има свежа вода за пиење цел ден. Автоматска чинија за пиење кучиња за добиток се применува на фармата .

Други карактеристики

Product size:
45* 2.4cm
100% brand new, high quality.:
Including the comfort and stability of the plastic handle.:
Both collars also include railings to keep the weight of the plate in position when lifted.:
The spinner collar is an easy and fast way to swap plates.:
Package Included:
2 x dumbbell bars:
4 x nuts :

Најдобри понуди