.

.

360° Ротирачко Огледало За Трепки, Огледало За Инспекција На Трепките Од Не ' рѓосувачки Челик, Мултифункционална Рачка Што Се Одвојува Со Пинцети и Стапчиња за Шмин?

360° Ротирачко Огледало За Трепки, Огледало За Инспекција На Трепките Од Не ' рѓосувачки Челик, Мултифункционална Рачка Што

DEN 296.64

Количина на стоки
Тековен

ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ : огледалото на трепките е изработено од нерѓосувачки челик, отпорно на ' рѓа и отпорно на корозија, а стаклената леќа е мазна без да ги повредите рацете Пинцети : пинцетите за продолжување На Трепките се алатка за калемење, кои се тесно затскриени, беспрекорно поставени и можат да ги одделат трепките под повеќе агли. 2 ПАРЧИЊА СТАПЧИЊА : Вклучува 2 парчиња стапчиња за пикап на трепките, кои се користат за одвојување на залепените трепки, а може да се користат и како игла за собирање акни. АЛАТКИ ЗА ТРЕПКИ : Вклучува огледало за инспекција на трепките, стапчиња и пинцети за продолжување, кои најчесто се користат за шминкање и калемење на трепките, удобни и практични. ФЛЕКСИБИЛНО РАБОТЕЊЕ : огледалото може да се ротира 360° за да се задоволат потребите на различни агли, држачот и рачката на огледалото се одвојуваат, држачот на огледалото може да се ротира по желба. АЛАТКИ ЗА ТРЕПКИ : Вклучува огледало за инспекција на трепките, стапчиња и пинцети за продолжување, кои најчесто се користат за шминкање и калемење на трепките, удобни и практични. ФЛЕКСИБИЛНО РАБОТЕЊЕ : огледалото може да се ротира 360° за да се задоволат потребите на различни агли, држачот и рачката на огледалото се одвојуваат, држачот на огледалото може да се ротира по желба. ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ : огледалото на трепките е изработено од нерѓосувачки челик, отпорно на ' рѓа и отпорно на корозија, а стаклената леќа е мазна без да ги повредите рацете. Пинцети : пинцетите за продолжување На Трепките се алатка за калемење, кои се тесно затскриени, беспрекорно поставени и можат да ги одделат трепките под повеќе агли.

Други карактеристики

Item Type:
Eyelash Art Tool Kit
Material:
Stainless Steel
Inspection Mirror Size:
Approx. 208mm / 8.2in Long, Handle Diameter
B3 Eyelash Stick Size:
Approx. 135mm / 5.3in Long, Handle Diameter
B4 Eyelash Stick Size:
Approx. 136mm / 5.4in Long, Handle Diameter
Tweezers Size:
Approx. 134mm / 5.3in Long, Handle Width
Storage Box Size:
Approx. 217mm / 8.5in Long, 67mm / 2.6in Width
Usage:
For eyelash grafting
Package List:
1 x Eyelash Inspection Mirror:
1 x Eyelash Extension Tweezers:
2 x Eyelash Sticks:
1 x Storage Box:

Најдобри понуди