.

.

Пллаау Машина За Рачно Плетење, Сам Плетач За Рачна Макара За Домаќинство, Рачно Ракувана Машина За Плетење, Алатка За Ткаење На Нараквици За Занаетчиство, Лесна Ал?

Пллаау Машина За Рачно Плетење, Сам Плетач За Рачна Макара За Домаќинство, Рачно Ракувана Машина За Плетење, Алатка За Ткаење

DEN 259.04

Количина на стоки
Тековен

✿€ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ●нашата алатка за плетење ткајач е изработена од СТОМАЧНИ мускули и материјал од нерѓосувачки челик, таа е цврста и издржлива, не е лесна за оштетување и долго време за употреба ✿●МАЛ и ПРЕНОСЛИВ ● Мал и пренослив, не зазема премногу простор.Забелешка : ве молиме не користете стандардна 4-слојна полоша тежина или потешко предиво или може да ја оштетите вашата машина. ✿●ПРАКТИЧНА АЛАТКА●Професионален дизајн, едноставна форма, а готовиот производ е брз и убав.Практична машина за плетење во домаќинството. ✿●ЛЕСЕН за УПОТРЕБА ● Мазен и без брус изглед, удобен е за ракување, едноставен и практичен. ✿€ШИРОКО ПРИМЕНА}нашата алатка за плетење ткајач е одлична за плетење јазол со спирална јамка, јазол со копче за рибна опашка, за јазол од камен. Може да се користи за плетење џемпери, ракавици, нараквици итн. Нашата алатка за плетење ткајач е одлична за плетење јазол со спирална јамка, јазол со копче за рибна опашка, за јазол од камен.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New Material

Најдобри понуди