.

.

Зопс ретро Bluetooth звучник, дрво гроздобер радио звучник со амбиентални светла, симпатичен стар моден стил Мал безжичен звучник за Bluetooth, за канцеларија за спални кан?

Зопс ретро Bluetooth звучник, дрво гроздобер радио звучник со амбиентални светла, симпатичен стар моден стил Мал безжичен звучник за

DEN 489.28

Количина на стоки
Тековен

[Чувствителниот звучник] Користејќи квалитетни материјали за звучникот, чувствителноста е подобрена, се извлекува целосниот спектар на звучен сигнал и се извршува шокантен звучен ефект [Добар квалитет на звукот] ДСП технологија за обработка на звук и технологија за звучна електрична интеграција се совпаѓаат со структурата на звучникот за да се ослободи целосниот оригинален звук. [Вакуумска цевка] Овој звучник користи прилагодена вакуумска цевка, ефект на вакуумска цевка, издржлив, мечен звук, поддршка мемориска картичка и помошен излез на дискот. [Ниска латентност] Ретро звучниците обезбедуваат технологија за безжичен пренос на Bluetooth 5.0, пренос на висока ефикасност и ниска латентност, Bluetooth стабилна музика за репродукција на музика не стоп. [Со амбиентални светла] Висок квалитет на Bluetooth звучник, надворешни амбиентални светла, ретро дизајн, создадете уникатно искуство за вас и совршено украсете го вашиот дом. [Чувствителниот звучник] Користејќи квалитетни материјали за звучникот, чувствителноста е подобрена, се извлекува целосниот спектар на звучен сигнал и се извршува шокантен звучен ефект. [Добар квалитет на звукот] ДСП технологија за обработка на звук и технологија за звучна електрична интеграција се совпаѓаат со структурата на звучникот за да се ослободи целосниот оригинален звук. [Вакуумска цевка] Овој звучник користи прилагодена вакуумска цевка, ефект на вакуумска цевка, издржлив, мечен звук, поддршка мемориска картичка и помошен излез на дискот.

Други карактеристики

Item Type:
Bluetooth Speaker
Material:
ABS
Bluetooth Version:
5.0
Output:
Bluetooth Memory Card U Disk AUX Output
Interface:
USB
Rated Power:
5W
Frequency Response:
150Hz-20kHz
Noise Ratio:
80dB
Built in Polymer Lithium Battery:
1500mAh
How to Use:
Bluetooth mode:
1. Long press the power button for 3 seconds to turn on.:
2. Turn on the bluetooth function of the mobile phone to search for connection and pairing.:
Package List:
1 x Bluetooth Speaker:
1 x Manual:
1 x Sound Cable:
1 x USB Cable:

Најдобри понуди