.

.

Прицврстувачите на клупата на Heimp Подобрени Т-патеки Платен митра, блокови за прицврстување на патеката, блокови за подножје за печат, држете ги стегите за табела з?

Прицврстувачите на клупата на Heimp Подобрени Т-патеки Платен митра, блокови за прицврстување на патеката, блокови за подножје

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Ова е збир на прицврстувачи за компресија за патеки на Т-слот Овие тела се погодни за многу апликации за обработка на дрво и метали за монтирање и позиционирање на работното парче. Ова е крал на T-Type Chute Track Stoppe, ограничувач на позиционирање на дрво, алатка за прицврстување на дрва. Едноставна структура, удобна работа, силна сила на стегање и широк опсег на примена. Материјал : Табелата за стегање е фалсификувана со процес на зацврстување на спреј за да се обезбеди крајна издржливост и долг животен век. Heimp New со висок квалитет на производи! Willе ви биде доставено во рок од две недели* Стегач на T-TRACK Подобрена табла за притисок на лизгачот на плочата за позиционирање на плочата за позиционирање блок алуминиумска алатка DIY алатка додатоци : Ова е збир на прицврстувачи за компресија за патеки на Т-слот .* Овие тела се погодни за многу Апликации за обработка на дрво и метали за монтирање и позиционирање на работното парче.* Ова е крал на стоп-столб за песни од Т-тип, за стоп на стока за обработка на дрво, алатка за прицврстување на дрва.* Едноставна структура, удобна работа, силна сила за стегање и широк опсег на примена. Избран материјал, отпорен на абење и издржлив.* Стегачот може да помогне во столарија во најразлични околности за стегање, вклучително и дијагонално сечење, изрез, зглоб, широк агол и акутен агол.

Други карактеристики

Item Type:
T-Track Clamp
Package List:
1 x T-Slot Clamp:
?remark :
color blue
Quality assurance:
We guarantee that all our products are of high quality. We guarantee to provide you with the best products and the most satisfactory service. Please place your order at any time. If you have any questions about the product, such as defects, please feel free to contact us via email, and we will do our best to satisfy customers. All products are guaranteed to provide 1 month return and replacement service and free customer service.

Најдобри понуди