.

.

Молиттек Десктоп држач за фотографии со клипови Позначна картичка за подароци Слика Слика Стенд Декор Фото дрво штанд за табела Сонцето цвет романтичен дизајн со ?

Молиттек Десктоп држач за фотографии со клипови Позначна картичка за подароци Слика Слика Стенд Декор Фото дрво штанд за табела

DEN 367.84

Количина на стоки
Тековен

Силен и издржлив : Табелата на табелата, изработен од позлатен не'рѓосувачки челик, има металик сјај за очи и прекрасна форма, издржлив не е лесен за раскинување Разновидна и лесна употреба : За разлика од конвенционалната рамка за фотографии, овој држач за приказ на фото картичка ви овозможува брзо и лесно да додавате или заменувате фотографии, визит -картички, белешки, белешки и повеќе, без да се справите со рамка и стакло. Уникатен дизајн : Овој разигран штанд со таблети и држач за фотографии има уникатна форма на цвет од сонце, дозволувајќи им на предметите да бидат прикажани на романтичен и уникатен начин. Рамки за скапоцени моменти : Стенд за приказ на десктоп Фото не е нормална рамка за фотографии, туку албум за време. Овој едноставен организатор на фотографии создава одличен начин да ги обележите вашите прекрасни детали за животот, покажувајќи го растот на вашето бебе - вашето патување, loveубов и убава меморија за цел живот. Прекрасна декорација и одлични идеи за подароци - Одличен начин за организирање и прикажување на слики, совршен декор за дневна соба, спална соба, студентски дом, кујни, галерија, канцеларија, Божиќ, в Valentубените, свадба и какви било паритети.

Други карактеристики

Најдобри понуди