.

.

Phидни полици на ph пандахал 4 парчиња, акрилни лебдечки полици Мали чисти полици за приказ на полици за лепила за висини за висини за фигури за акција на паметни звуч?

Phидни полици на ph пандахал 4 парчиња, акрилни лебдечки полици Мали чисти полици за приказ на полици за лепила за висини за висини

DEN 143.84

Количина на стоки
Тековен

Пакет од 4 : Пакетот вклучува 4 парчиња чисти акрилни лебдечки полици, количината е доволна за да ги задоволи вашите потреби за замена и декорација, да помогне да се искористи вашиот wallиден простор ефикасно, претворајќи бескорисен простор на wallsидовите во пространа област за складирање Димензија на производот : Секоја приказ SHEF е околу 3,4 "x 3,1" x 1,7 "(8,7 x 8 x 4,5см) .Ситлива големина за да ги користите, направете ги додатоците добро прикажани на wallидот со чисти лебдечки полици, помогнете да го зголемите вашето складирање простор. 2 Видови на инсталација : Не-лесна паста и дупчење за завртки, без оштетување на вашиот wallид, лесен за инсталирање, можете да изберете начин да инсталирате во зависност од видот на вашиот wallид. Погоден за стакло, метал, мермер, дрвен, дрвен, дрвен, дрвен, итн. Квалитетен материјал : Пловечките полици се изработени од акрилни, компактни и практични, издржливи и цврсти, не се лесни за кршење или деформирање. Погоден за разни места, како што се спална соба, канцеларија, кујна, дневна соба, бања, итн.

Други карактеристики

Quantity:
4pcs/set
Material:
acrylic
Color:
clear
Size:
stand:
about 87x80x45mm, hole
stickers:
about 40x25x0.6mm, 2pcs;
total:
about 3pcs/set.
Features:
Wide Applications:
the display shelves are usually applied to hold cameras, small vase, smart speakers, succulent plants, earphones, napkin, small decors, switches, key, remotes, etc.

Најдобри понуди