.

.

PLPLAAOO 4 Дигитална табла за резултат, чувар на резултати, спортски табла, табла за резултат на натпреварот, преносен резултат на натпреварот, кој го постигнуваше Флип?

PLPLAAOO 4 Дигитална табла за резултат, чувар на резултати, спортски табла, табла за резултат на натпреварот, преносен резултат

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

✔ 【Висок квалитет】 Направено од врвни материјали, фино изработка, мазни рабови, нема штета на рацете ✔ 【Професионална табла за резултати】 Погоден за разни видови на спортски активности, како што се тенис на маса, бадминтон, кошарка, пливање, одбојка или други видови на натпревари. ✔ 【Практична алатка】 може да се користи широко за многу намени, многу практични и корисни, може да ги задоволи вашите различни потреби. ✔ 【Лесно за читање】 меко и удобен за превртување, бројот отпечатен на плочите е јасен и лесен за читање. Тоа ве тера да ги задржите резултатите брзо и да избегнете да ја изгубите возбудата од играта. Набори и е лесен за складирање и транспорт. ✔ 【Јасни и интуитивни】 светла боја сини и црвени плочи се користат за рекордно оценување на две страни, јасни и интуитивни. 4 дигитални табели со резултати, чувар на резултати, спортски табла, табла за резултат на натпреварот, преносен резултат на натпреварот, резултат на флипер за кошарка за тенис, бадминтон1.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Plastic + Iron + Paper
Color:
Shown as pictures
Size:
Approx. 39.8 * 18.5 * 15cm / 15.7 * 7.3 * 5.9in
Weight:
Approx. 741g
Packing List:
1 x Scoreboard:

Најдобри понуди