.

.

Дрегер за рачни цевки, конусна глава свиткана отпорна канализација Деблокатор што не се лизга од централна оска дизајн за тоалет за бања

Дрегер за рачни цевки, конусна глава свиткана отпорна канализација Деблокатор што не се лизга од централна оска дизајн за тоалет

DEN 1112.00

Количина на стоки
Тековен

Широка примена : Деблокаторот на рачната цевка е преносен дизајн, широко користен за ископување на обични цевки за домаќинства, како што се одвод на подот, тоалет, мијалник, итн Висока ефикасност : Со дизајн на механизми на централна оска, центарот е избалансиран за да се обезбеди висока стапка на нуркање, на Рачката што не се лизга е удобна за одржување. Пролетен челик : Водената глава за пикап е изработена од пролетен челик со голема јачина и отпорност на свиткување, погодна за повеќе сцени. Куќиште на ЈП : Школка од цевката деблокирачка е изработена од материјал за обликување на PE, кој е отпорен на стареење и паѓање и во голема мерка го проширува својот животен век. Безбедно работење : Деблокатор на цевки со рачна рака, дизајн на оски, со лизгачки ракав што може слободно да се ротира за да избегне триење и загревање за време на работата. Широка примена : Деблокаторот на рачната цевка е преносен дизајн, широко користен за ископување на обични цевки за домаќинства, како што се одвод на подот, тоалет, мијалник, итн. Висока ефикасност : Со дизајн на механизми на централна оска, центарот е избалансиран за да се обезбеди висока стапка на нуркање, на Рачката што не се лизга е удобна за одржување. Пролетен челик : Водената глава за пикап е изработена од пролетен челик со голема јачина и отпорност на свиткување, погодна за повеќе сцени. Куќиште на ЈП : Школка од цевката деблокирачка е изработена од материјал за обликување на PE, кој е отпорен на стареење и паѓање и во голема мерка го проширува својот животен век. Безбедно работење : Деблокатор на цевки со рачна рака, дизајн на оски, со лизгачки ракав што може слободно да се ротира за да избегне триење и загревање за време на работата. Безбедно работење : Деблокатор на цевки со рачна рака, дизајн на оска, со лизгачки ракав што може слободно да се ротира за да избегне триење и загревање за време на работата. Висока ефикасност : Со дизајнот на механиката на централната оска, центарот е избалансиран за да се обезбеди висока стапка на ископување, рачката што не се лизга е удобна за одржување.

Други карактеристики

Item Type:
Sewer Dredger
Material:
PE, Spring Steel
Scope of Application:
Common household pipes, such as floor drain, toilet, washbasin, vegetable pool, etc.
Package List:
1 x Sewer Dredger:
Note:
1. When loosening the stop screw, do not hold the wire rope against your body to prevent the wire rope from escaping and hurting people.:
2. Do not operate or play with minors to prevent danger.:
3. When the wire rope extends into the pipe for dredging, the stop screw must be tightened to prevent the wire rope from falling into the pipe.:
4. Remember maintenance. (Cleaning, drying and oil wiping):

Најдобри понуди