.

.

Алипис 4 парчиња Кутии Профил Складирање Ниско Месо Фрижидер Контејнер: Храна Зеленчук Ладно Плитки Дели Лук Организација Говедско Месо Кујна Замрзнувач Контејне?

Алипис 4 парчиња Кутии Профил Складирање Ниско Месо Фрижидер Контејнер: Храна Зеленчук Ладно Плитки Дели Лук Организација Говедско Месо Кујна

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Пп Кутијакутијата е изработена од висококвалитетни материјали, долготрајна употреба и не е лесна за оштетување. КУТИЈА за СКЛАДИРАЊЕотпорен е на студ, има долг работен век и има добра издржливост. КУТИЈА ЗА ЗАЧУВУВАЊЕтоа е едноставна, убава и практична кутија за зачувување храна во кујната и кутија за складирање, совршена за фрижидери. КУЈНА ФРИЖИДЕР МЕСО контејнерконтејнерот е направен од првокласни материјали и е . Има карактеристики на добро запечатување и доказ. КУТИЈА ЗА ЧУВАР НА ЗЕЛЕНЧУК во ФРИЖИДЕРоваа кутија е запечатена и се чува свежа и ја одржува храната чиста и хигиенска. Пакетот Вклучува 2 x Свежи Кутии За Зачувување Карактеристики-Користејќи пп материјали, деталите за кутијата се одлични, а искуството за употреба е сигурна Запечатена Кутија. - Големина : Околу26,00Х18, 50Х3, 70см/10, 22Х7, 27Х1 корпа за замрзнување. - Материјал : Пп Кујна Кутија За Фрижидер-Боја : Футрола За Бела Храна - можете да им го дадете на вашите пријатели како подарок за загревање на куќата, ќе им се допаднат кутии за организатор на фрижидер. - Погоден е за домови, кујни, ресторани итн. Може да се користи за складирање на разни видови храна, како што се зеленчук, овошје и Кутија За Зачувување Свежо месо.

Други карактеристики

Најдобри понуди