.

.

Зелена Директна 2 Преграда Контејнери За Еднократна Употреба За Кекси | Јасни Кутии За Кекси Херметички | Држачи За Кекси Што Се Редат Со Капак | Пластични Контејнер?

Зелена Директна 2 Преграда Контејнери За Еднократна Употреба За Кекси | Јасни Кутии За Кекси Херметички | Држачи За Кекси Што Се Редат

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ-Издржливата Шминка На Миленичето Бпа Бесплатни Пластични Кутии За Кекси 2 Оддели Му Дава Прекрасен Изглед Можете Повторно Да Го Користите И Да Го Отворите И Затворите Садот За Мафини Без Да Го Скршите. ГОЛЕМИНА И ДИМЕНЗИИ-Димензиите На Најголемиот Дел Од Кутиите За Кекси Со 2 Оддели Се Високи 3,5 Инчи, 2 Инчи Секој Дијаметар На Дното На Чашката, 2,5 Инчи Секој Врвен Дијаметар, Вкупна Должина Од 7 Инчи, Вкупна Ширина Од 4,5 Инчи. Кексот ќе Остане Затегнат во Својот Оддел во Садот За Кекси Со 2 Оддели. КОРИСТЕТЕ ГИ ОВИЕ РЕЗЕРВИ ЗА ЗАБАВИ на МНОГУ НАЧИНИ-Чистите Кутии за Кекси се Одлични за Сите Подготовки За Забави, Пекари, Продавници за Дели и Продавници за Десерти. И Има Доволно Простор За Преливот За Кекси. НЕВЕРОЈАТНО ДИЗАЈНИРАНО : Пакувањето На Кутиите За Кекси Е Наредено, Така што Можете Да Наредете Една Врз Друга И Нема Да Падне, За Да Можете Да Ги Транспортирате Безбедно И Да Заштедите Простор со Кутиите за Кекси.

Други карактеристики

Најдобри понуди