.

.

Држач За Прибор Од Нерѓосувачки Челик, Организатор На Кујнски Алат Отпорен На ' Рѓа, Решетка За Складирање Во Северноевропски Стил Држач За Вилушка За Лажица За Дом?

Држач За Прибор Од Нерѓосувачки Челик, Организатор На Кујнски Алат Отпорен На ' Рѓа, Решетка За Складирање Во Северноевропски Стил Држач

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Совршен Дизајн : големината на држачот за стапчиња за јадење од нерѓосувачки челик е 10*13см/3,94*5,12 инчи, што е многу погодно да се стави на работната површина на кујната за да се складираат некои кујнски материјали и да се одржува кујната организирана Решетката за прибор е изработена од висококвалитетен нерѓосувачки челик, дното е подигнато додека телото има одводни дупки за да можете сами да ставите влажни кујнски гаџети и брзо да се исушат, едноставни и убаво проветрени. Нордиски стил нерѓосувачки челик стапчиња за јадење барел домаќинство чо. Безбедно држи Прибор : Овој разноврсен и удобен прибор кади може да собере различни предмети. Чувајте ги вашите канцелариски или училишни материјали, производи за убавина, материјали за изработка, тоалети или додатоци за гаџети. Користете го за држење предмети како сламки, цвеќиња, штипки за врзување, моливи, четки за коса. Можете дури и да ја користите како мала цедалка за сушење тестенини додека чекате да зоврие водата. Неговата функција е практично безброј! opsticks кафез дренажа кујна складирање решетката резервоарот за складирање. Вредност : нема да најдете подобра цена за овој контејнер за прибор со врвен квалитет. Ова е апсолутен одговор за сите модерни кујнски проблеми. Организирајте ги вашите шпатули, дрвени лажици, лажички за супа, стапчиња за јадење или кој било друг прибор како професионалец и никогаш повеќе нема да ловите за ниту еден од овие предмети. Исто така, лесно се чисти и целосно се пере во машина, само ставете го во машина за миење садови и исушете го. Идеална Големина и Простор : овој модерен и елегантен држач за прибор е доволно голем за да складира цел куп ваши алатки за готвење, додека ги одржува достапни и исправени. Висината и тежината се едноставно совршени, цврсти и стабилни. Дефинитивно ќе застане на рамни површини дури и со само една тешка кујнска алатка. Нема повеќе грижи за приборот што се соборува секој пат!. Прекрасна Декорација : Овој Држач за Прибор во Северноевропски стил е апсолутно импресивен подарок за родендени, загревање на куќата, свадби, дипломирање, божиќ, па дури и За Денот на Мајката.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless Steel
Optional Color:
Black, White
Size:
approx. 10*13cm/3.94*5.12in
Weight:
approx. 300g/10.58oz
 :
Package List:
 
1 * Kitchen Chopsticks Holder:
 :
Notes:
1. Please allow 0-2cm error due to the manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Најдобри понуди