.

.

Doitool 12 парчиња чисто бакарно огледало на огледало на ноктите монтирани огледала огледало стакло завртки за склопување wallидови за монтирање на знаци за стенд-заврт?

Doitool 12 парчиња чисто бакарно огледало на огледало на ноктите монтирани огледала огледало стакло завртки за склопување wallидови

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Стаклото за стакло : Одговара за стаклени знаци, акрилни знаци, акрилни панели, акрилни фото рамки, внатрешни и надворешни табли за рекламирање , Завртки за исклучување : Лесни и едноставни за употреба, донесете повеќе погодности, зачувајте ги вашите напори и време. Клипови за висина на огледало : држачите за завртки се погодни за внатрешна или надворешна употреба, како што се монтирање на знаци во компанијата, канцеларијата, продавницата и изложбата Билборд. Монтање на стаклото на стакло : Нема комплицирани алатки за монтирање на завртките за отфрлање за лесна и сигурна инсталација. Огледало виси клипови. Потпишете застојот : Ако сте уморни од традиционалните фото рамки кои изгледаат досадни и тешки, овој нокти за монтирање на знак за знаци на wallидови е лесно решение. Стаклото за стакло : Одговара за стаклени знаци, акрилни знаци, акрилни панели, акрилни фото рамки, внатрешни и надворешни табли за рекламирање ,. Завртки за исклучување : Лесни и едноставни за употреба, донесете повеќе погодности, зачувајте ги вашите напори и време. Клипови за висина на огледало : држачите за завртки се погодни за внатрешна или надворешна употреба, како што се монтирање на знаци во компанијата, канцеларијата, продавницата и изложбата Билборд. Монтање на стаклото на стакло : Нема комплицирани алатки за монтирање на завртките за отфрлање за лесна и сигурна инсталација. Огледало виси клипови. Потпишете застојот : Ако сте уморни од традиционалните фото рамки кои изгледаат досадни и тешки, овој нокти за монтирање на знак за знаци на wallидови е лесно решение. Пакетот вклучуваат 12 X Образења за клипови со огледала - Материјал : завртки за исклучување на бакарниот wallид.

Други карактеристики

Најдобри понуди