.

.

Чистач за чистење на прозорци Чунтијанмеј, автоматски роботски чистач за чистење на прозорецот, паметно стакло робот со безжичен далечински управувач за внатрешн?

Чистач за чистење на прозорци Чунтијанмеј, автоматски роботски чистач за чистење на прозорецот, паметно стакло робот со безжичен

DEN 1537.60

Количина на стоки
Тековен

❤ 【Чистење на паметни прозорци】 : Кликнете или активирање на далечински управувач, повеќе паметни режими, вградена AI технологија за автоматско откривање на рамки за прозорци Пресметајте и програмирајте го оптималниот метод на чистење за максимална ефикасност. Не мора да ризикувате да се искачувате на опасни скали за да ги исчистите надворешноста или да достигнете високи или тешко достапни прозорци. Можете да ги избришете безделните и врамени прозорци. ❤ 【Мотор без четки】 : Надградете ја моќната вшмукување на моторот без четки, што може цврсто да го поправи чистачот на стаклото на вертикалната стаклена површина, чиста при голема брзина и висок притисок. Не грижете се за паѓање додека работите. Нашиот стаклен робот ги има истите функции како чистачот на нитрат матици, намалувајќи го вашето време и напор. ❤ 【Најновиот автоматски спреј за вода】 : Оваа чистачка за стакло е дизајниран со ултразвучни млазници, повеќе не треба рачно да ја испрскате водата и може да го исчистите чистачот на прозорецот потемелно. Секој 1,4 ml вода може да измие 1 квадратен метар. ❤ 【Заштита за безбедност】 : Откако ќе се појави напојувањето, вградената резервна батерија автоматски ќе се активира и ќе остане на стаклената плоча 20-30 минути. Предупредувањата ќе ве потсетат. Професионално јаже за безбедност за искачување, исто така, може да се прикачи на роботот за да обезбеди трет слој на безбедност. ❤ 【Широк спектар на употреба】 : Не ограничувајќи се на стаклени површини : може да ги задоволи потребите на домаќинствата, големи трговски центри и високи згради за чистење на прозорци. Погодно е за стаклено огледало/не'рѓосувачки челик/фурнир/мермер/беспрекорна плочка/замрзнато стакло/алуминиум стакло/агол за бања. Ако чистењето на прозорецот е сè уште проблем за вас, нашите чистачи на прозорци се за вас! Ова може да ви помогне редовно да ги чистите прозорците.

Други карактеристики

Name:
Window Cleaning Robot
Output:
24V/3.75A;
Input:
100-240V, 50/60Hz
Power consumption:
80W
Glass requirements:
with frame and flat surface, the size is greater than 35cm (length) * 35cm (width)
Adsorption method:
vacuum adsorption
Control method:
infrared remote control
Battery:
polymer lithium battery 3.7V 650mAh
Fall Prevention System:
UPS / Safety Rope
Package Contents:
Intelligent window cleaning robot * 1:
Adapter * 1:
Extension cord*1:
Remote control*1:
Cleaning wheel * 4:
Cleaning pad*10 (5 pairs):
Safety rope*1:
Note:
Water or diluted detergent can be added to the tank, but not immediately.

Најдобри понуди