.

.

Модул за веб -камера со автофокус, 5MP мини модул на фотоапарати Флексибилна структура на искривување бесплатно фокусирање на агол на гледање 110 ° за индустриска опр?

Модул за веб -камера со автофокус, 5MP мини модул на фотоапарати Флексибилна структура на искривување бесплатно фокусирање на агол

DEN 803.20

Количина на стоки
Тековен

Автоматско фокусирање : 5 MP модул за автоматско фокусирање на фотоапаратот, максималниот агол на гледање е 110 °, без фокусирање на нарушување, со голема точност на фокусирање и добар ефект Компактна големина : усвојување на флексибилна структура на мека и тврда табла, вградениот модул на камера е мал и компактен за лесна инсталација. Добра изведба : Користејќи чип OV5693 (1/4in), максималната резолуција на овој модул на фотоапаратот е 2592 x 1944, со формат MJPEG и стапка на рамка од 30fps. Применливи сцени : Може да се користи за следење на безбедноста, индустриска опрема, рекордер за возење, POS машина, машина за рекламирање, консултантска машина, итн. Со USB кабел : опремен со USB -тест кабел за удобна врска, кој е стабилен и сигурен во перформансите, со A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A INFERFARMENT IN PREFURNMINS, Широк спектар на апликации. Автоматско фокусирање : 5 MP модул за автоматско фокусирање на фотоапаратот, максималниот агол на гледање е 110 °, без фокусирање на нарушување, со голема точност на фокусирање и добар ефект. Компактна големина : усвојување на флексибилна структура на мека и тврда табла, вградениот модул на камера е мал и компактен за лесна инсталација. Добра изведба : Користејќи чип OV5693 (1/4in), максималната резолуција на овој модул на фотоапаратот е 2592 x 1944, со формат MJPEG и стапка на рамка од 30fps. Применливи сцени : Може да се користи за следење на безбедноста, индустриска опрема, рекордер за возење, POS машина, машина за рекламирање, консултантска машина, итн. Со USB кабел : опремен со USB -тест кабел за удобна врска, кој е стабилен и сигурен во перформансите, со A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A INFERFARMENT IN PREFURNMINS, Широк спектар на апликации.

Други карактеристики

Item Type:
5MP Camera Module
Module Size:
Approx. 68.3 x 26 x 4.8mm / 2.7 x 1 x 0.2in (0.2 MM error)
Module Chip:
OV5693 (1/4in)
Maximum Resolution:
2592 x 1944
Format:
MJPEG
Frame Rate:
30FPS
Maximum Viewing Angle:
110° distortion free focus
Test Line:
5P 1.0MM-40CM
Package List:
1 x Camera Module1 x USB Cable:

Најдобри понуди