.

.

Ipetboom 10 компјутери за фидер за влекачи на рептили, рептитип аквариум, вшмукување чаши амфибија рептили додатоци за геко за напојување со амфибија на црви, мултифунк?

Ipetboom 10 компјутери за фидер за влекачи на рептили, рептитип аквариум, вшмукување чаши амфибија рептили додатоци за геко за напојување со амфибија

DEN 575.84

Количина на стоки
Тековен

Рептил чинија со црви- сад за храна со влекачи- тркалезни рабови и мазна површина, безбедна за допир и не ги повредуваат рацете Диспензерот за ракчиња- фидер за црви од геко- Лесен за миење и одржување, заштедете време и напори. Погодно и практично. Кутии за хранење змии- Транспарентен дизајн на слив на храна, тој е едноставен и. Практичен и издржлив. Сад на влекачи- Исклучителна изработка и добри материјали обезбедуваат долг животен век и совршени детали. Заменлива чинија со влекачи-произведен со пластичен материјал од висока класа, здрав и практичен за долготрајна употреба. Рептил чинија со црви- сад за храна со влекачи- тркалезни рабови и мазна површина, безбедна за допир и не ги повредуваат рацете. Диспензерот за ракчиња- фидер за црви од геко- Лесен за миење и одржување, заштедете време и напори. Погодно и практично. Кутии за хранење змии- Транспарентен дизајн на слив на храна, тој е едноставен и. Практичен и издржлив. Сад на влекачи- Исклучителна изработка и добри материјали обезбедуваат долг животен век и совршени детали. Заменлива чинија со влекачи-произведен со пластичен материјал од висока класа, здрав и практичен за долготрајна употреба. Пакетот вклучува 10 x Карактеристики на фидери на влекачи -Перфективно јадење со вода за храна за влекачи, ви помагаат да се грижите за диспензерот за ракчиња на влекачи.

Други карактеристики

Најдобри понуди