.

.

Декорации на Денот на в Valentубените во Кедерва, плочи за в Valentубените и салфетки за 24 гостински среќни таблички за хартија за вineубените чаши и салфетки за прибор за ?

Декорации на Денот на в Valentубените во Кедерва, плочи за в Valentубените и салфетки за 24 гостински среќни таблички за хартија за

DEN 431.84

Количина на стоки
Тековен

Послужете 24 гости : Како може да биде декорацијата за Денот на вineубените без сет на чаши за вineубени плочи и салфетки? Ние нудиме 24 x 9 инчи, хартиени плочи, 24x 7 инчи, десертни плочи, 24 x 9oz чаши за хартија за срце, салфетки за хартија од 24 x 6,5 ”, ќе направат уникатни и луксузни прибор за забави на в Valentубените и ќе ви овозможат да служите 24 гости едновремено Сладок и прекрасен дизајн - Нашите плочи за хартија за в Valentубените се дизајнирани со црвено -бело срцево шема, отпечатени со среќен ден на вineубените, салфетки за в Valentубените имаат и буква Xoxo за да ја направат вашата забава за в Valentубените помантимантични и слатки!. Пријателски и издржлив : Сите чаши и салфетки за хартија од в Valentубените се изработени од 100% материјал од одделение за храна, еколошки, тешки (густи и цврсти), хартиени плочи се изработени од 300 g бела табла што е поцврста од нормалните хартиени плочи ( 250 g). Лесно е да се исчисти - треба да уживате во забавата, да не чистате садови или да ја вчитувате машината за миење садови! Едноставно фрлете ги партиските хартиени плочи во ѓубрето за брзо расчистување! Плус, затоа што тие се хартија, скршените плочи нема да вршат дожд на вашата забава.

Други карактеристики

Најдобри понуди