.

.

Ноктите Вежба Машина, Ниски Вибрации CW CCW Ротација Заклучување Рачка 40000 ВРТЕЖИ Во МИНУТА Електрични Лак Машина ЗА Ноктите Салон

Ноктите Вежба Машина, Ниски Вибрации CW CCW Ротација Заклучување Рачка 40000 ВРТЕЖИ Во МИНУТА Електрични Лак Машина ЗА Ноктите Салон

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

40000 ВРТЕЖИ во МИНУТА : електрична машина За вежба за маникир со 0-40000 ВРТЕЖИ во МИНУТА може да се прилагоди, можете полека да ја зголемите брзината по употреба одреден временски период CW CCW Ротација : електрични ноктите вежба машина усвои CW и CCW ротација дизајн, кој е погоден за двете левата и десната рака операција. 6 Глава за Мелење : машина за мелење Нокти со 6 различни глави за полирање што ќе ги користите и кабел за полнење што може да се повлече за практично работење. Пренослива Големина : машината за вежба за нокти на Полнење е мала по големина и мала тежина, што е лесна за носење и временска употреба без замор. Рачка за заклучување : машината за вежба за Нокти усвои ротирачки дизајн на рачката за заклучување, што ви овозможува лесно да ја замените вежбата за нокти сами. CW CCW Ротација : електрични ноктите вежба машина усвои CW и CCW ротација дизајн, кој е погоден за двете левата и десната рака операција. 40000 ВРТЕЖИ во МИНУТА : електрична машина За вежба за маникир со 0-40000 ВРТЕЖИ во МИНУТА може да се прилагоди, можете полека да ја зголемите брзината по употреба одреден временски период. Рачка за заклучување : машината за вежба за Нокти усвои ротирачки дизајн на рачката за заклучување, што ви овозможува лесно да ја замените вежбата за нокти сами. 6 Глава за Мелење : машина за мелење Нокти со 6 различни глави за полирање што ќе ги користите и кабел за полнење што може да се повлече за практично работење. Пренослива Големина : машината за вежба за нокти на Полнење е мала по големина и мала тежина, што е лесна за носење и временска употреба без замор.Спецификација : Тип На Артикал : Електрична Машина За Дупчење Нокти Материјал : Апспоуер : 80вспеед : 40000рпмплуг Напон : 100-240вбатерија Тип : Литиумска Батерија (Вклучена)Капацитет На Батеријата : 2600махфункција : Мелење, полирање, отстранување на мртвата кожа, обликување радијан и така натаму.

Други карактеристики

Item Type:
Electric Nail Drill Machine
Material:
ABS
Power:
80W
Speed:
40000rpm
Plug Voltage:
100-240V
Battery Type:
Lithium Battery (Included)
Battery Capacity:
2600mah
Function:
Grinding, polishing, removing dead skin, shaping radian and so on. For all kinds of manicure, accessories and beauty operations.
How to Use:
1. Insert the polishing pen into the corresponding port on the host machine. :
2. When there is no power, plug the host into the appropriate power socket and use it after being fully charged. :
3. Insert the drill bit directly into the grinding pen chuck. :
4. press the switch button for 2 seconds, rotating the right switch button to adjust the positive and negative direction. :
5. Adjust the speed you need by sliding the middle button. Press the middle button to pause/continue as needed.:
Package List:
1 x Main Machine :
1 x Polishing Pen :
6 x Polishing Head :
6 x Sand :
1 x Pen Holder:
1 x Plug :
1 x Manual:
Note:
1. Change the rotation, first set the speed to 0, switch the machine needs 2 seconds time buffer! :
2. Please use the original charger to avoid burning the movement! :
3. Do not use the grinding machine while :

Најдобри понуди