.

.

Нолитој 4 парчиња Домашна Маса Креативен Гаџет За Јадење Хотел За Одмор Јапонска Вечера Држач За Декорација Вилушка Стапчиња За Јадење Кујна За Повеќекратна Употр?

Нолитој 4 парчиња Домашна Маса Креативен Гаџет За Јадење Хотел За Одмор Јапонска Вечера Држач За Декорација Вилушка Стапчиња За Јадење

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

БОЈА ЧЕТКИ ОДМОР Погоден За држење стапчиња за јадење, вилушки, лажици или други садови ЈАПОНСКИ ДРЖАЧ за СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ масло, капка вода на вашата маса, ви донесе чиста средина за јадење. ВЕЧЕРА стапчиња за јадење почива држач и може да биде долго време. Лесно за миење и чистење, само со сапун и вода. ДРЖАЧ ЗА СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ ОДМОР овој одмор за стапчиња за јадење е направен од дрвен материјал, за употреба. ДРВЕН ДРЖАЧ за СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ Nice Убаво За стапчиња за јадење, лажица, вилушки за одмор, ви помагаат да создадете чиста и елегантна средина за јадење. БОЈА ЧЕТКИ ОДМОР Погоден За држење стапчиња за јадење, вилушки, лажици или други садови. ЈАПОНСКИ ДРЖАЧ за СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ масло, капка вода на вашата маса, ви донесе чиста средина за јадење. ВЕЧЕРА стапчиња за јадење почива држач и може да биде долго време. Лесно за миење и чистење, само со сапун и вода. ДРЖАЧ ЗА СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ ОДМОР овој одмор за стапчиња за јадење е направен од дрвен материјал, за употреба. ДРВЕН ДРЖАЧ за СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ Nice Убаво За стапчиња за јадење, лажица, вилушки за одмор, ви помагаат да создадете чиста и елегантна средина за јадење. Пакетот Вклучува 4 х Стапчиња За Јадење Карактеристики-Материјал : дрвена решетка за садови - и може да биде долго време. Лесно за миење и чистење, само со Држач За Дрвени Стапчиња за Сапун и вода. - Погоден за држење Стапчиња за јадење, вилушки, лажици или Други Садови Креативни Стапчиња За Јадење Одмор.

Други карактеристики

Најдобри понуди