.

.

ЏОЈМОМО Држач За Висечки Клипови За Нокти За Коса Со Голем Капацитет Дисплеј За Складирање На Клип За Коса За Ѕид, Врата, Плакар (Без Клипови за Канџи)

ЏОЈМОМО Држач За Висечки Клипови За Нокти За Коса Со Голем Капацитет Дисплеј За Складирање На Клип За Коса За Ѕид, Врата, Плакар

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Големина : 90,5 х 38 см/ 36 х15 инчиНашиот држач за клипови за канџи може да собере до 60 клипови за канџи и многу повеќе. Материјал : држачот за клипови за нокти за коса е изработен од филц материјал, овој материјал е издржлив и не е лесен за деформација. Корисно За Држење Клипови За Канџи За Коса : нашиот држач за клипови за виси коса е погоден за закачување во дневна соба, спална соба, излог,а може да се користи и за складирање додатоци за коса во продавници за фотографија, лесно може да се преклопи кога сакате да го чувате долго време. Уникатен Дизајн : овој држач за клипови за коса има голем капацитет, доаѓа со 27 ремени за филц и 4 ремени за прицврстување на овој држач. Лесно Се Склопува : држачот за клип За нокти за Коса е лесен и удобен за склопување,лесно можете да ги изберете додатоците за коса и да ја закачите на вратата,ѕидот,плакарот. Големина : 90,5 х 38 см/ 36 х15 инчи.Нашиот држач за клипови за канџи може да собере до 60 клипови за канџи и многу повеќе. Материјал : држачот за клипови за нокти за коса е изработен од филц материјал, овој материјал е издржлив и не е лесен за деформација. Корисно За Држење Клипови За Канџи За Коса : нашиот држач за клипови за виси коса е погоден за закачување во дневна соба, спална соба, излог,а може да се користи и за складирање додатоци за коса во продавници за фотографија, лесно може да се преклопи кога сакате да го чувате долго време.

Други карактеристики

Најдобри понуди