.

.

Куќиште за Паричник Homelax за iPhone 13 со Држач За Картички, Куќиште За Телефон Од Кожен Паричник Со Кожен Паричник Со Ремен За Рака И Држач, Преклопен Капак Со Двојна Маг?

Куќиште за Паричник Homelax за iPhone 13 со Држач За Картички, Куќиште За Телефон Од Кожен Паричник Со Кожен Паричник Со Ремен За Рака И Држач,

DEN 79.84

Количина на стоки
Тековен

●КОМПАТИБИЛНОСТ● - Куќиштето За Паричник е Компатибилно Само со 6,1 инчни телефони На apple i Phone 13 (2021), ве Молиме потврдете го моделот на вашиот телефон пред да го купите Quest DESIGN® - Уникатна заштитна футрола во стилот на паричник од цветна кожа може целосно да го заштити вашиот паметен телефон, а мекиот уред за внатрешна заштита TPU може да го поправи уредот и да ја задржи отпорноста на гребење на i Phone 13. ®ПРАКТИЧНО-iphone 13 футрола За цветни кожни паричници со три држачи за картички и држачи за белешки внатре, што ви овозможува да поставите дебитни картички, кредитни картички, personalds Карти, сметки или други промени во секое време, насекаде. ●МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН● - кожната футрола може да се свитка и преклопи во триаголник, што е погодно за гледање филмови или видео разговори. ●ИЗДРЖЛИВ q-внатрешниот случај TPU е цврсто залепен за паричникот и не може да се извади. Мала нараквица е корисна кога немате време да го држите телефонот. Не треба да се грижите дали ќе падне. Држач За Картичка. Homelax i Phone 13 Луксузни Цвеќиња Телефон Паричник Случај Компатибилен Модел : мобилен телефон случај погоден само за i Phone 13-6. Ве молиме проверете го моделот на вашиот мобилен телефон пред да го купите. Вграден Држач За Удари : Погодно за читање гледање филмови играње игри и прелистување на интернет совршено вклопување и додава минимален волумен на вашиот телефон удобно е за фаќање овозможува лесен пристап до сите функции без отстранување на куќиштето.

Други карактеристики

Најдобри понуди