.

.

Вежба за бит ануларна дупка со пила со Weldon Shank Hollow Bit за магнетна вежба метална алатка за дупчење1 компјутери

Вежба за бит ануларна дупка со пила со Weldon Shank Hollow Bit за магнетна вежба метална алатка за дупчење1 компјутери

DEN 749.44

Количина на стоки
Тековен

Индустриски битови за вежба Вежба за бит ануларна дупка со пила со Weldon Shank Hollow Bit за магнетна вежба метална алатка за дупчење1. Индустриска вежба Битсдрил Бит Ануларна дупка пила со Weldon Shank Hollow Bit за магнетна вежба метална алатка за дупчење1 PCSSpecification : Type : Core Dript Bit Material : Bige Speed ​​Steel Gation : Нано сина облога Апликација : Користете за сечење дупки и процес на ануларен жлеб на разни магнерски Вежби и печат, како Алфра, Хуген, ancyанси, Еуробур, БДС, Рукопак, вклучувајќи : 1 парчиња HSS јадро на вежба.

Други карактеристики

Type:
Core Drill bit
Material:
High Speed Steel
Coating:
Nano Blue Coating
Application:
Use for hole cutting and process of annular groove on various magneric drills and press ,like Alfra , Hougen , Jancy , Euroboor , BDS , Ruko
Package Including:
1pc HSS core drill bit :

Најдобри понуди