.

.

Алуминиумска легура на алуминиум Мингчуан 360 ° вртење на вртење на монтирање на топката за монтирање адаптер за монтирање 3 во 1 ротирачка рака за монтирање со клуч ?

Алуминиумска легура на алуминиум Мингчуан 360 ° вртење на вртење на монтирање на топката за монтирање адаптер за монтирање 3 во 1 ротирачка

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Лесна тежина и мала големина, погодно е да се носат и користат Компактен и преносен, тоа е корисна алатка за да му помогнете на вашиот само-истрел. Едноставен дизајн, лесно е да се работи без никакви тешкотии. Ротација од 360 степени, прилагодете се на кој било агол на гледање што ви се допаѓа. Бесплатно поставување на топката за топка за Go Pro и компатибилно монтирање. ? Карактеристики : 1. 100% сосема нов и висок квалитет. Лесна тежина и мала големина, погодно е да се носат и користат. Компактна и преносна, корисна алатка е да му помогнете на вашиот само-истрел. Едноставен дизајн, лесно е да се работи без никакви тешкотии. Ротација на 360 степени, прилагодете се на кој било агол на гледање што ви се допаѓа. Бесплатно поставување на топката за топка за Go Pro и компатибилно монтирање. ? Производот вклучува : 1 * алуминиумски топка спој на спојката на вртливата рака 1 * клуч за алуминиум.

Други карактеристики

Најдобри понуди